مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 3 از 3

موضوع : سوال در مورد تنظیم زبان پیش فرض.

نمای دورگة

پست قبلی Previous Post   Next Post پست بعدی
    کاربر ارشد

Default سوال در مورد تنظیم زبان پیش فرض.

وقتی که من نصب فعال تصدی ، من در حال حاضر حدود 18000 کاربران انجمن ، که بسیاری از آنها هنوز رتبهدهی نشده است مجموعه تنظیمات زبان پیش فرض خود را در CP کاربری خود را کرده بود. من نمی خواهم به نیاز به این است ، آن را به عنوان خواهید در نتیجه noobs بسیاری از فن آوری به پرسش از من چرا سیستم اجازه نخواهیم داد که موضوعات آنها را مشاهده کنید.

بنابراین ، سوال من این است این چه پرس و جو خروجی زیر باید دستی اجرا برای به روز رسانی تمامی مقادیر مشخص نشده 'تنها' انگلیسی '؟

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

اول از همه -- هنگامی که زبان پیش فرض کاربر است و سپس فعال تصدی فرض می کند که ان را به عنوان زبان پیش فرض فروم است. بنابراین شما لازم نیست که ان را در همه تنظیم کنید

اگر شما هنوز هم می خواهید این پرس و جو (: اگر شما استفاده از آن قبل از نام جدول اضافه کردن پیشوند جدول توجه) :
    Code:
    UPDATE user SET vbet_def_lang='en' WHERE vbet_def_lang IS NULL OR vbet_def_lang='';
    آخرین ویرایش توسط vBET. 28-01-10 در 00:04. دلیل : Typo

کاربر ارشد

بسیار متشکرم

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •