مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 7 از 7

موضوع : موضوع جدید "[/ langtitle]" خواص خاموش

عضو جدید

Default موضوع جدید "[/ langtitle]" خواص خاموش

سلام ،

لینک انجمن من مشکل است. باز و بسته شدن از ویژگی های بسیار خوب انجام می شود. اعضای به طور خودکار بعد از انتخاب زبان باز می شود. آیا ممکن است به آن نزدیک است "[/ langtitle]

vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php = من سعی کردم کمی، اما بسته نشده است

بنابراین به عنوان مثال پیوند دارند:
    Code:
    www.trteam.net/296456-langtitle-en-deneme-ureme-tureme-langtitle.html
    آخرین ویرایش توسط CwZpacK. 22-02-13 در 15:56.

توقیف

Langtitle باید در انجمن استفاده می شود برای ترجمه عنوان.
    Langtitle باید از لینک توسط انجمنهای تخصصی و آموزشی یا friendly_url حذف شده است.
    که من می بینم شما باید اکنون، مطمئن شوید که شما علم و تکنولوژی سیاسی به خوبی یکپارچه شده با اکنون.
    اين تلفيق شرح داده می شود دستی در ادغام با vbseo vbet، كه آن را مى توان يافت كه در vbet/و نه و بارگذاری/readme.html. شما باید تمام مراحل شرح داده شده در دستورالعمل های نصب در قسمت قبل از ادغام vbseo تنظیم . htaccess تغییر نام دهید
    مهم ترین آنها عبارتند مطابق با تغییرات در فایل ها functions_vbseo_createurl.php و functions_vbseo_url.php

عضو جدید

Quote نوشته اصلی توسط Marcin Kalak View Post
    Langtitle باید در انجمن استفاده می شود برای ترجمه عنوان.
    Langtitle باید از لینک توسط انجمنهای تخصصی و آموزشی یا friendly_url حذف شده است.
    که من می بینم شما باید اکنون، مطمئن شوید که شما علم و تکنولوژی سیاسی به خوبی یکپارچه شده با اکنون.
    اين تلفيق شرح داده می شود دستی در ادغام با vbseo vbet، كه آن را مى توان يافت كه در vbet/و نه و بارگذاری/readme.html. شما باید تمام مراحل شرح داده شده در دستورالعمل های نصب در قسمت قبل از ادغام vbseo تنظیم . htaccess تغییر نام دهید
    مهم ترین آنها عبارتند مطابق با تغییرات در فایل ها functions_vbseo_createurl.php و functions_vbseo_url.php
    من این کار را کرد اما من نمی توانم. مشکل در فروم می باشد. گزینه نزدیک است بسیار خوب است، هر چند، بنابراین
    آخرین ویرایش توسط Marcin Kalak. 23-02-13 در 16:45. دلیل : BBCode روشن اصلاح

توقیف

آیا شما می خواهید به langtitle به عنوان اضافه نمی کند؟
    آخرین ویرایش توسط Marcin Kalak. 24-02-13 در 08:16.

عضو جدید

Quote نوشته اصلی توسط Marcin Kalak View Post
    آیا شما می خواهید به langtitle به عنوان اضافه نمی کند؟
    بله، من می خواهم بسته این خواص است.
    آخرین ویرایش توسط Marcin Kalak. 26-02-13 در 20:12. دلیل : BBCode روشن اصلاح

توقیف

لطفا برای قرار دادن یک لینک جدید به عنوان مثال از موضوع اینجا را کلیک کنید - لینک بالا کار نمی کند.
    لطفا PM جزئیات دسترسی مرا به FTP ADMIN CP و. من به بررسی آنچه در جریان است وجود دارد.

توقیف

بدون پاسخ - در نظر گرفته شده در این موضوع رفته است. اگر نه لطفا اینجا بنویسید.

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •