مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 4 از 4

موضوع : موضوعات هر چیز جدید ترجمه نیست اما به خاطر پیوندهایی به هر چیزی است که ترجمه

کاربر ارشد

Default آیا موضوعات جدید ترجمه نیست اما به خاطر پیوندهایی به هر چیزی که ترجمه شده

بیایید می گویند من اکس تعداد موضوعات ترجمه شده، اما من نمی خواهم برای ترجمه هر چیزی در همه دیگر. هیچ راهی برای خاموش کردن ترجمه ها را بدون از بین بردن تمام لینک های آن صفحات وجود دارد.

در این مورد من می خواهم به حفظ پرچم که در آن ترجمه وجود دارد، اما خاموش کردن لینک های پرچم بنابراین چیز جدیدی نیست ترجمه شده است.

این یک مورد که در آن یک کلید داخلی می گویند: "اگر این موضوع به طور کامل به این زبان ترجمه شده است، با نمایش لینک پرچم '

اگر نوشته ها هر کسی را در زبان های مختلف، که هنوز هم باید به زبان پیش فرض ترجمه شده است.

من می دانم این است که در مقایسه با درخواست از ویژگی های دیگر من ایجاد، اما من حدس می زنم بهترین گزینه خواهد بود که قادر به تعیین محدوده تاریخ زمانی که موضوعات ترجمه شده است.
    آخرین ویرایش توسط tavenger5. 19-02-13 در 14:38.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

محدوده تاریخ ممکن است برای انجام. ما قادر به تشخیص موضوع در حال حاضر ترجمه شده یا نه - حتی اگر ما به برخی از پرچم را تنظیم و به روز رسانی آن را با هر تغییر، این خواهد بود که ممکن است، زیرا یک موضوع می تواند در چندین صفحه باشد، و پیکربندی در مورد چگونه بسیاری از پست در یک صفحه را می توان هر زمان تغییر کرده است. مدت کوتاهی - ما نمی تواند بگوید که صفحه را در 100٪ ترجمه تا زمانی که ما سعی خواهد کرد که به آن ترجمه شده است.

هنوز هم ما می توانیم فیلتر و استفاده از ترجمه موضوع تنها در برخی از دوره زمانی است. بنابراین بیش از حد قدیمی ترجمه نمی شود. پاسخ جدید ترین پاسخ است. فقط کسانی که در دوره زمانی تعریف شده هستند. اگر برخی از موضوعات از این دوره زمانی به طور کامل ترجمه نشده است آنها خواهد شد. اما در این صورت ما باید در زمان ایجاد موضوع در آخرین زمان پاسخ نگاه کنید. بنابراین پاسخ به این موضوعات خواهد شد ترجمه هنگامی که به نظر می رسد.
    کدهای در راه جداگانه مورد ارزیابی قرار گیرد، بنابراین نوشتن در سایر زبانها هنوز هم اجازه خواهد داد که برای ترجمه به زبان پیش فرض. ما باید آن را چک کنید برای مسائل، اما به نظر می رسد شدنی.

نظر شما در مورد راه حل چنین فکر می کنم؟

کاربر ارشد

که بیش از حد کار می کند!

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

OK - بنابراین ما آن را در این راه پیاده سازی و در نسخه بعدی عبارتند از.

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •