مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 5 از 5

موضوع : به نقل از مسائل

Default به نقل از مسائل

هنگامی که کسی پاسخ با استفاده از نقل قول ها، من می توانید ببینید که به نقل از ترجمه، اما پاسخ است و همچنین (اما کلیک کردن بر روی 'پایین' فلش پاسخ ترجمه نشده است را نشان نمی دهد). آیا من می توانم آن را به طوری که نقل قول ترجمه نشده است، و یا با کلیک کردن روی فلش رو به پایین همیشه متن ترجمه نشده بدون مسائل را نشان می دهد حتی اگر نقل قول ها در حال حاضر هیچ راهی وجود دارد؟

به عنوان مثال :
    Code:
    http://ftazeta.com/spanish/29248-recommendation-for-a-box-hd.html#post170017
    من اعتقاد دارم که باید حل آسان و ساده در پایان من. هر نوع کمک را قدردانی میکنیم.

تشکر از شما ،
    gopalmm2

توقیف

اگر می خواهید برخی از متن در پیام کاربر ترجمه شد، سپس آن را در BBCode روشن notranslate را وارد کنید (http://www.vbenterprisetranslator.co...ranslated.html).

nah ندارد، چه اين موضوع است. را بررسی کنید و کلیک روی لینک دوم 'فلش پایین' وجود دارد. اين arrowhead نمايش متن untranslated هنگام استفاده از vb به نقل متن. من سعی می کنم با خواندن پست دوباره. وقتی من گفتم نقل می كند، منظور من vb پاسخ با نقل قول. متاسفم برای هر نوع آشفتگي.

از شما به خاطر کمکتان ممنونم.

برای برخی از این دلیل، به نظر می رسد کار در حال حاضر ... هنوز مطمئن شوید که اگر شما آن را برای من ثابت است، اما مشکل حل شده است.

تشکر از شما ،
    gopalmm2

توقیف

من خوشحالم از اینکه به حل این مسئله است.

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •