مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 2 از 2 Firstاول 12
نمایش نتایج: از شماره 11 به 15 از 15

موضوع : فقط موضوعات جدید ترجمه

کاربر ارشد

همچنین، اجازه می دهد تا بگویم که تعداد تبر موضوعات ترجمه شده، اما من نمی خواهم برای ترجمه هر چیزی در همه دیگر. هیچ راهی برای خاموش ترجمه بدون از بین بردن وجود دارد همه از لینک ها به صفحات.

در این مورد من می خواهم به حفظ پرچم که در آن ترجمه وجود دارد، اما خاموش کردن لینک های پرچم بنابراین چیز جدیدی نیست ترجمه شده است.

این یک مورد که در آن یک کلید داخلی می گویند: "اگر این موضوع به طور کامل به این زبان ترجمه شده است، با نمایش لینک پرچم '

توقیف

لطفا برای ایجاد یک موضوع جدید را با درخواست از ویژگی های.
    لطفا برای نگه داشتن یک شماره در هر موضوع است.
    عملکرد جدید "فقط ترجمه موضوع جدید" در حال حاضر و در غرفه انجام می شود - علم و تکنولوژی سیاسی 4.x نسخه های 3.x و علم و تکنولوژی سیاسی.

کاربر ارشد

من نصب آخرین نسخه، و متاسفانه این کار نمی کند که من فکر کردم آن را.

مسئله این است، که در صورت استفاده می شود، موضوعات قدیمی تر از روز مشخص شده که بوده است ترجمه دیگر مرتبط است. علاوه بر این، لینک هنوز هم وجود دارد، اما می شود به اصلی هدایت می شوید. من متوجه چالش در تعیین اگر یک موضوع ترجمه شده یا نه وجود دارد، اما من فکر می کنم لازم است به عنوان پول در ترجمه های قبلی که کامل شده است هدر ندهید.

کاربر ارشد

همچنین، اگر یک موضوع که قبلا ترجمه شده بود در زیر "موضوعات قدیمی ترجمه" آستانه سقوط خواهد شد و سپس وجود داشته باشد بسیاری از reindexing رفتن بر روی. اگر هر چیزی باید یک شماره از روز، اما تاریخ ثابت ترجمه به طور مداوم خواهد شد، نه کهنه و منسوخ است.

توقیف

اگر موضوع هدایت می شوید و سپس شما پول را در ترجمه از دست دادن نیست، دلیل آن است که برای ترجمه فرستاده شده است.
    موضوع ترجمه از یک تاریخ خاص را در http://www.vbenterprisetranslator.co...ranslated.html.

صفحه 2 از 2 Firstاول 12

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •