مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 2 از 2

موضوع : شماره امنیتی با admincp پیوندها

کاربر ارشد

Default شماره امنیتی با admincp پیوندها

من حفاظت htaccess تغییر نام دهید در پوشه admincp من. با این حال ، هنگامی که آن را با یک پارامتر در آدرس اینترنتی (یعنی site.com / PL / admincp /) زبان قابل دسترسی است که دسترسی دور زدن! این به نظر می رسد مانند یک مسئله امنیتی نسبتا جدی ، اگر آن را در واقع یک باگ.

همچنین ، در صورتی که انجمن من ترجمه ، و سپس لینک admincp من عبارتند از : paremeter زبان برای برخی از دلایل آنها نه قبل از انجام.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

بنابراین حفاظت برای ترجمه آدرس ها admincp نیز اضافه کنید ، و یا حتی بهتر -- تغییر مسیر در URL ها acmincp ترجمه htaccess تغییر نام دهید به یکی از عادی.. این را مجبور به رفتن در راه عادی admincp و امنیت شما کار خواهد کرد. این راه حل خاص مورد استفاده برای فروم شما -- لطفا اتخاذ آن به فضای واقعی اگر شما نیاز به کمک برای این -- لطفا واقعی شما فایل htaccess را به من نشان می دهد.

اگر شما نمی خواهید به ردیابی URL کار را برای admincp فقط با استفاده از "آدرس ها" گزینه را نادیده بگیرید. من شخصا فکر می کنم آن است که لازم نیست در همه -- هنگامی که شما بروید به admincp شما آن را از صفحه ترجمه انجام نیست ، و حتی اگر شما دستی می تواند تغییر URL. به هر حال آدرس ها "نادیده گرفتن" هر لینک که می خواهید از ردیابی ترجمه نگه دارید.

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •