مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 4 از 4

موضوع : انجمن مشکل لینک ها یک بار دیگر

کاربر ارشد

Default انجمن مشکل لینک ها یک بار دیگر

از ارتقا به 3.3.0 به بعد ، این اشکال است که یک بار دیگر اتفاق می افتد : http://www.vbenterprisetranslator.co...failure-2.html

ثابت ما با قبل از آن آمد دیگر کار نمی کند

کاربر ارشد

همچنین همراه با لینک به گالری عکس کاربر ما اتفاق می افتد ، بنابراین من به طور موقت 'جایگزین' لینک های انجمن با لینک های مستقیم به URL های موافق با هدف را فعال کنید؟ 'گزینه در بایگانی به طور موقت (این آمار من می شکند).
    آخرین ویرایش توسط moman. 22-01-10 در 04:43.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

تغییرات دستی در فایل است و در طول بروز رسانی به شما باطل آن را بازگشت به حالت پیش فرض شما ساخته شده. است که به همین دلیل آن را متوقف کرد به کار.

متاسفیم ، اما تا زمانی آن را به عنوان رسمی پشتیبانی نمی شود شما باید آن را حفظ دستی. بنابراین فقط تغییرات را ایجاد دوباره لطفا و TI دوباره کار خواهد کرد.

من برای دیدن لینک نزدیک تر است که شما به طرف خواهد شد و من امکان حمایت از این در نسخه بعدی را بررسی کنید من پاسخ را به من بدهید.

EDIT :
    من آن را دیدم -- لطفا سعی کنید استفاده از گزینه "آدرس ها را نادیده گرفتن در گزینه های اصلی فعال تصدی -- باید از این مسئله و حل و نگه داشتن آدرس ها انتخاب خود را ترجمه نمی ردیابی است.
    آخرین ویرایش توسط vBET. 22-01-10 در 19:18.

کاربر ارشد

تشکر ، من به این گزینه استفاده کنید. تغییر کتابچه راهنمای کاربر من redid و موثر بود ، بنابراین من به چوب به گزینه URL ها نادیده گرفت.

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •