مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 4 از 4

موضوع : متن عنوان پنجره، در هر نقطه در صفحات ترجمه شده هستند، هنوز ترجمه نشده

Default متن عنوان پنجره، در هر نقطه در صفحات ترجمه شده هستند، هنوز ترجمه نشده

- برای مثال به ترجمه انجمن خانه بروید اصلی Empresa اطلاعات تماس Traductor (علم و تکنولوژی سیاسی) (اسپانیایی)

- قرار دادن مکان نما را در آخرین موضوعات که در صفحه اصلی انجمن نشان، در سمت راست
    پنجره متن هنوز ترجمه نشده

عکس از صفحه نمایش

- اگر هاتفیکس در پلاگین / فایل وجود دارد، لطفا به ما اطلاع دهید بچه ها

من در حال حاضر سعی کردم حل موقت، wraping کد عنوان الگو با این اگر مشروط

<if condition="!isset($_REQUEST['language'])">
    </> اگر
    اما من هنوز مطمئن نیستید که، من سعی کردم قالب برای آخرین موضوعات در خانه انجمن forumhome_latestthreadbit و forumhome_latestthreadbit_newestthreads، اما به نظر می رسد مثل این که هنوز آنها را نمی

توقیف

ترجمه از صفت Title در حال حاضر پشتیبانی نمی شود. ما بر روی آن کار کرده است، اما موضوع را با منطقه ترجمه نشده وجود دارد و کار متوقف شد.

Quote نوشته اصلی توسط Marcin Kalak View Post
    ترجمه از صفت Title در حال حاضر پشتیبانی نمی شود. ما بر روی آن کار کرده است، اما موضوع را با منطقه ترجمه نشده وجود دارد و کار متوقف شد.
    OK اخیر marcin شما تشکر می کنم،

این ثابت موقت آثار، wraping ویژگی عنوان در الگو با این صورت مشروط، اگر کسی به آن نیاز

<if condition="!isset($_REQUEST['language'])">
    TITLE = "مثال صفت Title در قالب"
    </> اگر
    یا شاید می تواند یک پلاگین به آن را به طور اتوماتیک انجام دهد. ایجاد، بنابراین بدون نیاز به ترجمه صفت Title در صفحات ترجمه شده

توقیف

با تشکر از شما برای پیشنهاد شما. ما این موضوع را حل کند و ما این قابلیت را اضافه کنید.

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •