مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 4 از 4

موضوع : ممنوع از گوگل؟

کاربر ارشد

Default ممنوع از گوگل؟

من به داشتن مشکلات با فرآیندهای آپاچی در حالت کار پس از ارتقاء شب گذشته گیر. در حال حاضر من می توانم هر چیزی را برای ترجمه می کنید. من حتی سعی رجعت به 3.2.2. پردازش تنها نشسته وجود دارد تا زمانی که دریافت می کنم 504 دروازه خطا ایست.

آیا ممکن است گوگل توسط IP ممنوع اعلام شده؟ اگر چنین است چگونه می توانم بگویم؟

همه چیز به خوبی کار میکند تا زمانی که حافظه نهان من با به روز رسانی پاک شد

کاربر ارشد

پیدا پاسخ : http://www.vbenterprisetranslator.co...faq.html # post9

مشکل این است که سرور من است تنها با دادن یک پاسخ به "504 دروازه ایست" است. دیگر از که من می بینم بسیاری و بسیاری از فرآیندهای آپاچی در دولت W (کار) که زبان URL. هیچ اطلاعاتی در حال وارد شدن به وارد کش.

کاربر ارشد

خوب -- من فکر می کنم من آن را نمیفهمد. به جایی که به طور کامل نادیده گرفته است. دیوار آتش من!
    من باید شناخته شده ایم که 1000 درخواست یک دقیقه ام در فایروال من شرایط باعث شده است. به عنوان یک نتیجه ، سرور من گوگل را از نتایج بازگشت مسدود! DOH!

من فکر می کنم همه به خوبی کار میکند در حال حاضر است.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

بزرگ برای شنیدن

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •