مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 2 از 2

موضوع : هزینه های علم و تکنولوژی سیاسی و کنترل دسترسی

توقیف

Default هزینه های علم و تکنولوژی سیاسی و کنترل دسترسی

من می بینم شما در حال حاضر در حال پشتیبانی از موتورهای ترجمه زیر:
    ترجمه گوگل API V2، مایکروسافت ترجمه API، API Apertium ترجمه

من تو را در بر داشت ساختار قیمت گذاری برای گوگل است، اما نه 2. آیا شما اتفاق می افتد به لینک به ساختار قیمت گذاری خود را محکم؟

من هم می تواند کنترل دسترسی به vbet از طریق گروه های کاربری؟ من دوست دارم به کاربر اختصاص داده که می تواند مورد استفاده گروه های vbet بدين گونه نه اجازه مي داد هر كس و به مادر خود از آن استفاده كنند.

TIA

ویرایش: نيز ممكن است تنها به صورت خاص براي ارايه vbet همايشها و نه کل سايت؟
    آخرین ویرایش توسط 1QuickSI. 10-09-12 در 13:34. دلیل : quesiton اضافی

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

مایکروسافت را می توان در نسخه رایگان استفاده می شود (با محدودیت های ماهیانه) و یا پرداخت 1. Apertium رایگان - هنوز هم آن را تمام جفت زبان پشتیبانی نمی شود و باید به عنوان پشتیبانی (برای هزینه های پایین تر) درمان می شود.
    برای جزئیات مایکروسافت، لطفا اینجا را ببینید: مترجم مایکروسافت | ویندوز لاجوردی بازار

در این لحظه شما می توانید انتخاب کنید که کدام زبان برای مهمانان و کدام یک برای کاربران وارد شده است. هیچ پیکربندی اضافی در هر گروه وجود دارد.

شما می توانید محدود که بخش هایی از انجمن شما خواهد شد ترجمه شده با استفاده از فیلتر URL - برای جزئیات بیشتر اینجا را ببینید: http://www.vbenterprisetranslator.co...ranslated.html

اگر شما هر گونه سؤال اضافی - لطفا فقط بخواهید.

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •