مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 3 از 3

موضوع : کش انجمن messing تا

Default کش انجمن messing تا

سلام به همه!

من به تازگی موضوع را با کش انجمن من. تغییرات من ساخته شده بود که من به vBET 4.5.1 ارتقا، بنابراین من فکر کردم که ممکن است به علت. من تا به حال موضوع دیگری قبل و علم و تکنولوژی سیاسی به عنوان مدیر وارد شده و با استفاده از دسترسی FTP به حل این موضوع با ارتقاء. موضوع های جدید در انجمن است که، هر کس وارد نیست می توانید ببینید که به سیستم وارد شده باشد مگر اینکه آنها را بازخوانی کنید صفحه. می رود به PM و ارسال است. هیچ تغییری دیده می شود، مگر اینکه آنها را بازخوانی کنید.

این ممکن است یک مشکل با علم و تکنولوژی سیاسی خود، اما من فکر میکنم که ممکن است محتمل ترین علت به دلیل تغییرات من ساخته شده به تازگی ارتقاء.

آیا می توانم هر کسی به من روشنگری در مورد این موضوع؟ آیا این موضوع را با پلاگین علم و تکنولوژی سیاسی من، یا باید به من نگاهی دیگر؟

با تشکر از شما برای هر پاسخ!

بی خیال - شماره میزبانی شرکت بعد از همه بود. Phew! همه حل و فصل ...

متاسفم برای مشکل. نه، موضوع بحث علم و تکنولوژی سیاسی در اینجا، چشم پوشی از این!

توقیف

من خوشحالم از اینکه به حل این مسئله است. این موضوع را می بندم.

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •