مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 4 از 4

موضوع : راهنمای ترجمه: چگونه خود را برای ویرایش / ترجمه متن، نه آن که در داخل صفحه بدن؟

Default راهنمای ترجمه: چگونه خود را برای ویرایش / ترجمه متن، نه آن که در داخل صفحه بدن؟

سلام

به ویرایش / ترجمه متن دستی، توسط انتخاب کنید و با کلیک کردن بر روی دکمه ویرایش، در داخل بدن

اما چگونه می توان به ویرایش متن است که نه در داخل بدن، مانند آدرس، عنوان، توضیحات، کلمات کلیدی، و غیره؟
    در صورت نیاز، ما به طور مستقیم می توانید ویرایش در phpmyadmin بیش از حد، فقط ما می دانیم که میز و چگونه

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

راهنمای ترجمه ها حمايت مي كند در اين لحظه تنها متن قابل رويت در صفحه. ما برای افزودن ویژگی های بیشتر آن در آینده
    اگر می خواهید ویرایش آن را در پایگاه داده اند، بعد شما اسم آن را در جدول شروع می شود که توسط vbenterprisetranslator_cache_
    بعد از آن شما را در جدول کد نام زبان (که به آن ترجمه شده است). برای هر langiage شما 3 جداول مانند:
    Code:
    vbenterprisetranslator_cache_pl
    vbenterprisetranslator_cache_medium_pl
    vbenterprisetranslator_cache_short_pl
    ترجمه ها وجود دارد با توجه به طول متن اصلی تقسیم می شود.

بچه ها خبر خوب، من در حال حاضر یک ترفند برای ویرایش / ترجمه عنوان صفحه، توضیحات متا، کلمات کلیدی متا

این ترفند بسیار ساده است، فقط اضافه کردن / تکراری عنوان صفحه، توضیحات متا، کلمات کلیدی متا، به هر نقطه در صفحه بدن بیش از حد، بنابراین ما دستی می توانید آن را ویرایش کنید

برای مثال کد زیر را در قالب showthread اضافه کنید، به پایان بدن قبل از کد </ body>

<if condition="$_REQUEST['language'] و is_member_of($bbuserinfo، 6)">
    $ موضوع [عنوان] <if condition="$pagenumber> 1 "> - <phrase 1="$pagenumber"> دلار vbphrase [page_x] </ عبارت> </ اگر> - $ vboptions [bbtitle]
    دانلود

condition="$pagenumber> <if 1 "> <phrase 1="$pagenumber"> دلار vbphrase [page_x] </ عبارت> - </ اگر> $ های threadinfo [عنوان] $ foruminfo [title_clean]
    دانلود

دلار threadinfo [عنوان]، $ vboptions [کلمات کلیدی]
    دانلود
    </> اگر

و شما در حال حاضر قادر به ویرایش / دستی ترجمه عنوان موضوع، توضیحات متا، کلمات کلیدی متا، در پایین صفحه شما
    سلام من آن را می خواهم برای به اشتراک گذاشتن

اما من هنوز هم نمی تونم ویرایش / تغییر URL، URL هنوز ترجمه نشده است، اگر شما در حال استفاده از انجمنهای تخصصی و.
    vbseo متغیر را برای خواندن این صفحه آدرس کامل در الگو موجود است] (vbseo_uri[ $_serverقبلا vbseo_uri _server[در حال جستجوی این متغیر در vbseo.com)

من سعی کردم اضافه کردن این مانند بالا فوت و فن:

$ _SERVER [VBSEO_URI]
    دانلود

یا

http://domain.com/ $ _SERVER [VBSEO_URI]
    دانلود

یا

http://domain.com/es $ _SERVER [VBSEO_URI]
    دانلود
    متغیر نشان دادن آدرس صفحه فعلی انجمنهای تخصصی، و من می توانید کتابچه راهنمای کاربر ویرایش و ذخیره آن،
    اما آدرس موضوع را در نوار آدرس هنوز تغییر نکرده است، در حال حاضر سعی بارگذاری مجدد صفحه و یا باز کردن URL ترجمه شده به بدن، اما هنوز هم به تغییر مسیر بازگشت به URL اصلی

اگر شما پیشنهاد چگونه به آدرس ترجمه / تغییر، لطفا به سرنخ را به این ایده آل

توقیف

URL ترجمه شما کار نمی کند که راه، چرا که URL می رود تحولات اضافی که به حساب برای متن عادی و تغییر می آید که به عنوان یک متن عادی در حافظه پنهان را پیدا کند.
    ما در حال کار بر روی بهبود پیشنهاد شده توسط شما. لطفا صبور باشید. ما قادر به آن را به عنوان راه حل سریع توصیف نیست - در میان چیزهای دیگر به دلیل آن است که هنوز هم در حال توسعه است.
    با تشکر از شما من برای پیشنهادات شما، ما را بهره مند شوند.
    آخرین ویرایش توسط Marcin Kalak. 04-10-12 در 19:32.

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •