مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 2 از 2

موضوع : رایگان با قابلیت های محدود و یا نسخه از محاکمه؟

عضو جدید

Default نسخه رایگان

قبل از خرید، باید مطمئن شوید که پشت فایروال شرکت من کار می کنند. مسدود کردن بسیاری از ابزار ترجمه زیرا کاربران می توانند از این ابزار برای رسیدن به وب سایت هایی که به طور معمول مسدود شده استفاده کنید.

نسخه است که قابلیت های محدود، و یا یک دوره آزمایشی که من می توانم در محیط QA من تست وجود دارد؟ اگر کار کرد، من آن را به محیط تولید من هل داد.

سوال دیگر، آیا من نیاز به یک مجوز برای محیط زیست QA من اگر من آن را در حال اجرا در تولید نیز هست؟

درو

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

ما تا به حال نسخه رایگان که ترجمه در گوگل و مایکروسافت آزاد بود. پس از آنها ساخته شده آن را پرداخت را متوقف حمایت از نسخه رایگان از خدمات پرداخت بهینه سازی نیاز دارد که ما در نسخه پرداخت شده است.

لطفا توجه داشته باشید که vBET نیاز به سرور خود را به دسترسی به ارائه دهندگان ترجمه خارجی (مایکروسافت و / یا گوگل و / یا Apertium). تمام ترجمه ها توسط HTTP ساخته شده است بنابراین پیکربندی امنیتی شما باید به سادگی برای درخواست های خروجی HTTP اجازه می دهد

vbet مجوز نصب است درصد. اگر شما نياز به نصب آن در همايشهاي مختلف بعد لازم است که شما مجوز نمی دهند. يك بار در هر فوروم شما در حال اجرا هستند. اگر شما آزمايش محيط زيست است که در دسترس نیست برای دیگران تردید بعد از مرگشان فرا رسد ما شما میتوانید نصب کنید روی vbet آزمايش محيط زيست. البته شما باید اول مجوز.

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •