مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 1 از 2 12 آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 1 به 10 از 19

موضوع : تلاش برای دوباره نصب فعال تصدی

Default تلاش برای دوباره نصب فعال تصدی

وقتی که من فعال کردن vbet اصلي vbet گزینه صفحه نمایش نمی خواهد شد (همه گزینه های دیگر صفحات نمایش خواهد شد). همچنين، محل های مذاکره آنلاین دیگر نمایش.

من در حال اجرا اصلی 3.8.7 PL2.

من هستم نگران به گرفتن vbet پشت آن لاين. من او را مجبور كردند كه من آن را از نظام فدرالى بود با نخ نمایش به شکلی.

شاید من فقط باید خدمات نصب و راه اندازی و خرید شما بچه ها را در آن نگاه کنید ...

من امضا شده را برای api گوگل ترجمه و وارد اين رشته به عنوان گزینه های مورد نیاز در vbet.

من فکر کردم ممکن است که "اعدام نظم" مشکل ما در گذشته با پلاگین خود ما را برای احراز هویت. من دوباره چک که پلاگین احراز هویت ما این است که حکم اعدام 1001 (آن است)، و اصلی 1000 (آن است).

اين يك مشكل ديگرى است; پرچم نمی نمایش، هيچ چيز را نمایش می دهد و فقط ميآويزد vbulletin : - ). تو از vbulletin به فهرست فرستندگان جديد را نمایش می دهد و فقط يك صفحه سفيد تا زماني كه شما vbet غیرفعال کنید.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

سلام. با عرض پوزش برای زمان پاسخ - ما در تعطیلات آخر هفته طولانی در لهستان بود.

لطفاً بررسی کنید که علیرغم درخواست های فعال در سیستم vbet خارجي با استفاده از ترجمه است دیده اید اگر سیستم شما مسدود کرده است اين درخواست بعد همه چیز بنظر میرسید از آن مسدود است.

شما به سادگی می توانید آن را تنها با استفاده از فایل تست را بررسی کنید. لطفا برای جزئیات بیشتر به چگونه به آن را چک کنید اینجا را ببینید: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1728
    اگر شما مسدود شده - این صفحه را آویزان است پس شما باید ارائه دهنده میزبان خود تماس بگیرید و از او بخواهید به برای درخواست HTTP خروجی اجازه می دهد.
    لطفا به من بگویید آیا شما نیاز به کمک بیشتر

یکنوع بازی شبیه لوتو ... در اینجا این است پاسخ:

شروع آزمون ترجمه برای گوگل API V2
    نتیجه تست :
    تست خطا : نمی تواند اتصال به میزبان
    زمان اتصال (MS): 21،088.4240723

این گفت من یک مسئله فایروال اتصال به API گوگل؟ اگر چنین است، لطفا به من به بنادر و سرور من نیاز به درخواست :-) بگویید.

سايت من لازم است به يك سيستم است كه ظاهراً به جلوگیری از اتصال googleapis.com. آيا راهی وجود دارد تنظیم اصلأ در vbet؟

این امر نه ممکن است کمک کند، اما اگر من با استفاده از کد googleapis.php تغییر برای تنظیم پراکسی، من به شرح زیر است:

تست: {"داده ها": {"ترجمه": [{"translatedText": "سلام"، "detectedSourceLanguage": "PL"}]}}
    خطا تست :
    زمان اتصال (MS): 196،223876953

آیا این را حس؟

کاربر ارشد

Quote نوشته اصلی توسط hmspain View Post
    این امر نه ممکن است کمک کند، اما اگر من با استفاده از کد googleapis.php تغییر برای تنظیم پراکسی، من به شرح زیر است:

تست: {"داده ها": {"ترجمه": [{"translatedText": "سلام"، "detectedSourceLanguage": "PL"}]}}
    خطا تست :
    زمان اتصال (MS): 196،223876953

آیا این را حس؟
    این نشان می دهد که ترجمه صورت گرفت OK

Quote نوشته اصلی توسط Simon Lloyd View Post
    این نشان می دهد که ترجمه صورت گرفت OK
    آن مفيد است، متشکرم! حالا من باید بفهمیم چرا افزودن به vbet اصلأ workaround ندارد من تحمل کنید حل مشکل :- (.

بازنشسته ؛)

سلام
    لطفا به من بگویید اگر شما نیاز به هر گونه کمک های بیشتر با این شماره

صفحه 1 از 2 12 آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •