مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 5 از 5

موضوع : خطای مهلک زمانی که وب سایت را خاموش

Default خطای مهلک زمانی که وب سایت را خاموش

سلام. وقتی که من admincp / راه اندازی / نوبه خود اصلی خود را روشن یا خاموش و تغییر آن به 'خاموش' و سپس خروج از admincp و خروج و پس از آن دوباره وارد کنید آدرس صفحه اصلی ، من را دریافت :

کشنده خطا : فراخوان به vbet_getSupportedTranslations تابع تعریف نشده ()... / HTML / انجمن ها / شامل / class_bootstrap.php (283) : eval در تابع () 'کد D در خط 9

از ورود به admincp و تغییر اصلی در / خاموش پشت به '' ، و سپس خروج و ورود مجدد به URL صفحه اصلی و... صفحه اصلی یک بار دیگر نمایش صحیح است. بنابراین مشکل به نظر می رسد با چرخش صفحه اصلی خاموش است درگیر شود.

من پچ 4.0.0 اصلی سطح 1 (طلا) و فعال تصدی 2.4.1 (فعال) با هیچ باشد (هنوز).

آیا شما نیاز به جزئیات بیشتر و یا آیا شما می دانید آنچه ممکن است نادرست باشد؟ با تشکر از شما

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

ما به این بررسی و سعی کنید برای تولید مثل. ما با شما در مورد این موضوع با ما تماس بگیرید بعد.

همچنین این موضوع در مورد نسخه رایگان است ، بنابراین این پست من حرکت به نسخه رایگان زیر انجمن

PS.
    لطفا توجه داشته باشید که ما برنامه ریزی انتشار نسخه پرداخت فعال تصدی 3.3.0 ، بنابراین آزاد نسخه اولویت پایین تر است. این امکان وجود دارد که ما این موضوع را در هفته آینده رسیدگی است. امید آن است که OK را برای شما -- برای این زمان شما می توانید نسخه رایگان به شرط آن مضرات انجمن شما غیر فعال کردن.

میشل -- متشکرم. من به طور کامل حمايت شما تمرکز روی انتشار vbet 3.3.0 ! گزارش خطا هستم برای 2.4.1 انتقادى نيست ولی ممکن است کمک کند در عیب یابی کد برای 3.3.0 . من مشتاقانه منتظر یک پرداخت مشتری به محض آن 3.3.0 است آزاد می شود!

لطفا توجه داشته باشید که vBET 3.3.0 vB4 پشتیبانی نمی کند هنوز! vBulletin 4.0 در سری vBET 4.x پشتیبانی خواهد شد. ما برنامه ریزی vBET 4.0.0 انتشار برای ماه مارس

تصحیح شده -- در 2.4.2 شامل خواهد شد

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •