سلام
آیا می توانید لطفا شماره خود را کمی بیشتر specyfic، من به طور کامل نمی تواند شما را در درک
???? نميدانم چرا شما متوجه هستید؟ همانطور که گفتم من خريد يك نسخه اي از vbet مذكور آزاد، اما نا گفته نماند! اين نشان می دهد 'با تشكر vbet 3.5.4 شما می توانید لذت ببرید ترجمه خودکار' - > عجب انجمن | انجمن WOW FAIRPLAY ربات من می خواهم آن را حذف کنید!
آخرین ویرایش توسط vBET. 14-04-12 در 10:56. دلیل : تصحیح BBCode روشن
شما گفته اید
در حال حاضر علم و تکنولوژی سیاسی نسخه های مختلف brandingfree، بنابراین می تواند به شما لطفا به من بگویید اگر شما مطمئن نیستید که دانلود کرده اید درست است؟لطفا دستورالعمل جدید چگونه به حذف، آنهایی که قدیمی کار doenst ارسال ...
من اصلا درک کنید.
لطفا به حساب من.
من علم و تکنولوژی سیاسی را با نام تجاری رایگان خرید.
من دانلود و نصب "vBET354BF.zip" اما انجمن ما از نام تجاری رایگان نیست، چگونه می توانم مقررات کپی رایت را حذف کنم؟
سلام. لطفا مودب باشد - این است که واقعا وجود دارد هیچ دلیلی برای فریاد. من می دانم که رادک شما را در اولین بار درک نیست، اما زمانی که شما خواندن اولین ارسال کنید شما می توانید از آن بود که بیش از حد روشن چه چیزی را می خواهید به حذف نیست -؟ علم و تکنولوژی سیاسی، نام تجاری ... فهمیدم، اما هنوز کاملا روشن نیست و رادک به سادگی پرسید: شما دقیقا چه معنی است.
پس از آن که او به شما در راه مودب اطلاع است که در بسته های دیگر برای نام تجاری آزاد وجود دارد و شما به سادگی می توانید به فقط دانلود و نصب دوباره آن را. او تا به حال هیچ اطلاعات قبل از شما است که شما در حال حاضر آن را انجام داد.
بدون جیغ - پس لطفا بله - ما می بینیم که شما باید نام تجاری رایگان کارکنان ما این اطلاعات به هر پست شما می باشد. من فقط رفتن به FTP ما را بررسی کنید بسته BF OK، و یا برخی از اشکال در آن وجود دارد. من به شما راه حل را پس از بررسی آن در چند دقیقه
سلام
در واقع اشکال در BF آزادی وجود دارد - لطفا دوباره آن را دانلود و آپلود فایل های جدید را به سرور خود را.
متاسفم برای مشکل شما. لطفا تأیید کنید که آیا این موضوع حل شده است.
اصلا من اشتباه بود، من و فریاد زد: نه، من فقط می خواهم برای روشن چیزی است که من می خواهم ... کار خود را در حال حاضر، نیاز به تنها 5 روز :-/
به هر حال ممنونم!