مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 4 از 4

موضوع : این پیغام در اسپانیایی Castilian نوشته شده است

توقیف

Smile این پیغام در اسپانیایی Castilian نوشته شده است

Text automatically translated from: Spanish to: Persian
    Translated text
    سلام به همه ، واقعیت این است که من جذب این وزارت دفاع تا ببینید که آیا نسخه پرداخت همراه با پشتیبانی ، و از آنجا که من اینجا هستم ، چرا که در نسخه فعلی نقشه سایت گوگل همیشه به من می دهد خطاها و اخطارها؟ ایجاد فایل با بیش از 1000000 آدرس ها به جای تقسیم بر 20000 URL مانند دیگر دوستان سلام.
    Original text

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

باید افتخار تقسیم پارامتر. در کنار ما می کند. لطفا اطمینان حاصل کنید که شما کد اضافی را در جای مناسب مجموعه. گوگل همچنین می تواند شکست به دلیل بیش از حد وزن نقشه سایت -- بنابراین مجموعه ای ارزش کمتری برای آدرس ها حداکثر در نقشه است.

توقیف

Thumbs up

Text automatically translated from: Spanish to: Persian
    Translated text
    پارامترهای من بررسی و درست ، باید آن را مشکل گوگل است ، اما من می بینم که گوگل از مشکلات طبیعی است ، چرا که آن را ایجاد فایل است بسیار بزرگ ، اگر خودم را واضح و روشن ، من قرار دادن یک تصویر نمونه :
    Original text

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

همانطور که در عکس می بینید را روز بعد آن را OK بود. بنابراین شما مطمئن است که مشکل هنوز وجود دارد؟ این می تواند پیام تاریخی است.

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •