مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 1 از 4 123 ... آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 1 به 10 از 31

موضوع : طرح تغییر برای فعال تصدی 3.3.0 انتشار

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

Default طرح تغییر برای فعال تصدی 3.3.0 انتشار

سلام

از انجا که بسیاری از مشتریان ما فقط نمی تواند صبر کنید زمانی که نسخه جدید، بهتر و حتی سریع تر از فعال تصدی منتشر خواهد شد ما تصمیم به ایجاد تغییرات در برنامه در واقع -- مشتریان ما هستند که می دهد جهت برای محصول ما است.

بنابراین فعال تصدی 3.3.0 را هفته آینده منتشر خواهد شد (احتمالا در پایان). ما ساخته شده وجود دارد بسیاری از بهینه سازی عملکرد (DB بهتر ، کمتر CPU ، حافظه کمتر) ، ویژگی های جدید اضافه شده و برخی از اشکالات را اصلاح در. لطفا توجه داشته باشید که ما هنوز هم به لیست طولانی از چیزهایی که ما برنامه ریزی برای فعال تصدی 3.3.0 -- کسانی که به 3.4.0 تغییر خواهد شد ، و پس از 3.4.0 فعال تصدی 4.0.0 ساخته شده است (برای صفحه اصلی 4.0). بنابراین در انتهای فعال تصدی 4.0 در همان زمان منتشر شد و شما سریع تر از نسخه بهینه سازی شده داشته باشند -- فعال تصدی 3.3.0

به دلیل است که تمام چیزهایی که در 3.3.0 باید انجام شود مشخص شده بود واقعا خواهد شد. بنابراین اگر برخی از درخواست ویژگی ، و یا گزارش مشکلات را بسته نخواهد شد به این معنی که ما شناسه عیار به فعال تصدی 3.4.0

از آنجا که مشتریان ما در حال حاضر به روز رسانی ساده استفاده می شود ما فکر می کنیم آن است که واقعا راه حل خوبی به شما بهبود نسخه سریعتر می کند -- حتی اگر ما هنوز هم برخی از بهبود در برنامه های خارج

من خوشحالم برای شنیدن این!

من یک سوال دارم ، هنوز هم فعال تصدی برای vb3x پشتیبانی زمانی که نسخه vb4 منتشر شده است؟

با تشکر.
    آخرین ویرایش توسط Michael. 09-01-10 در 23:59.

بله خطوط غرفه پشتیبانی خواهد شد

عالی شما تشکر می کنم.

کاربر ارشد

بزرگ نیست می توانید صبر کنید!

چقدر زمان ممکن است برای vb4 نسخه سازگار برای آمدن آنلاین؟

Text automatically translated from: Arabic to: Persian
    Translated text
    داستان زیبا و تشکر از او و موفقیت
    Original text

عضو جدید

Thumbs down چه؟؟؟؟؟؟ vB4 سازگار نیست؟

چه؟؟؟؟؟؟ vB4 سازگار نیست؟

من رفتم در فرض در vbulletin.org که فعال تصدی vB4 سازگار است. این همه "افزودنی های انجمن 4.0" است هیچ نشانه ای که فعال تصدی 3 با vB4 سازگار نیست و من فقط شما 90 $ من فرستاده.

حالا من می دانم چرا از آن را بعد از نصب آن بر روی vB4 کار نمی کند

که به من آقا ، تبلیغات کاذب ************

من می خواهم یک واکنش سریع و یا خواهم لطفا پول من برگشت.

مت Olieman
    mycockpit.org

Quote نوشته اصلی توسط bhanuprasad1981 View Post
    چقدر زمان ممکن است برای vb4 نسخه سازگار برای آمدن آنلاین؟
    مارس. در حال حاضر نسخه رایگان در حال حاضر سازگار

Quote نوشته اصلی توسط Matt Olieman View Post
    چه؟؟؟؟؟؟ vB4 سازگار نیست؟

من رفتم در فرض در vbulletin.org که فعال تصدی vB4 سازگار است. این همه "افزودنی های انجمن 4.0" است هیچ نشانه ای که فعال تصدی 3 با vB4 سازگار نیست و من فقط شما 90 $ من فرستاده.

حالا من می دانم چرا از آن را بعد از نصب آن بر روی vB4 کار نمی کند

که به من آقا ، تبلیغات کاذب ************

من می خواهم یک واکنش سریع و یا خواهم لطفا پول من برگشت.

مت Olieman
    mycockpit.org
    هیچ جایی در سایت ما و یا انجمن که فعال تصدی های 3.x با vB4 سازگار است وجود دارد و بسیاری از laces که در آن نوشته شده است آن است که وجود دارد. حتی در vbulletin.org دیدگاهها برای مردم نوشتن است که نمی توانید صبر کنید تا نسخه پرداخت خواهد شد سازگار است. بود هر گونه تبلیغات گفتن که فعال تصدی های 3.x با vB4 سازگار است وجود ندارد. اگر شما فکر می کنید متفاوت -- لطفا به ما نشان آنچه شما در حال نوشتن در مورد ما آن را برای جلوگیری از ابهامات آینده را تصحیح.

انتشار از فعال تصدی 4.0 ، که خواهد شد سازگار با vB4 برای ماه مارس برنامه ریزی شده است.
    آخرین ویرایش توسط vBET. 11-01-10 در 20:54.

صفحه 1 از 4 123 ... آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •