مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 6 از 6

موضوع : وی بولتین نسخه 4.1.10

عضو جدید

Default وی بولتین نسخه 4.1.10

من فکر کردن در مورد این وزارت دفاع، اما فقط می خواهم بدانم به شرح زیر است

1. آیا این یک ماموریت برای نصب من تا به حال برخی از تجربه در نصب انجمن، اما من واقعا دوست ندارم نیاز به کد ویرایش کتابچه راهنمای کاربر.
    2. شما به ذکر است که خدمات رایگان ترجمه محدودیت چگونه کار می کند؟
    3. چه هزینه آیا ما به دنبال در با خدمات ترجمه پرداخت؟
    4. آیا آن را بر روی پوست من از PurevB.com کار

من فکر می کنم که آن را در حال حاضر

بازنشسته ؛)

سلام
    1) ما خدمات نصب و راه اندازی کامل descibed در انجمن ما، اگر این تمام شده است، من با کمال مسرت از شما کمک می کند، همچنین شما می توانید آن را با خرید "ادغام / خدمات instlation" انجام می شود
    2) بطو کلی پس از مقداری از کاراکتر ها، ارائه دهنده ترجمه ترجمه ساخت دیگر آن روز، اما از روز بعد آن را دوباره فعال خواهد شد
    3) شما می توانید محدودیت های خود را بنابراین هزینه تنها بر شما بستگی دارد تنظیم - همچنین از نسخه بعدی ما شما می توانید ترجمه دستی به صورت رایگان انجام دهید!
    4) vbet فعاليت خواهد كرد در هر پوست در vbulletin فوروم

لطفا در صورت احساس رایگان برای پرسیدن سوالات بیشتر، من خوشحال خواهد شد که به شما کمک کند

عضو جدید

خب من خریداری این محصول در حال حاضر و از نصب، آن، اما من فکر می کنم من نیاز به سرویس ادغام / instlation به خرید، اما می توانید ببینید که در آن من باید برای انجام این کار در حال حاضر

عضو جدید

PS من ارسال ایمیل اما تا کنون هیچ پاسخ و می تواند به شما لطفا به تعدیل این داستان در مورد پست من

بازنشسته ؛)

سلام
    در اینجا این است که آدرس برای شما: http://www.vbenterprisetranslator.co...=installations
    من به شما اجازه می دهد تا بدون قبول پست

عضو جدید

خوب ما خواهد شد با خرید این سرویس به زودی

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •