مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 1 از 2 12 آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 1 به 10 از 11

موضوع : بارهای فعال تصدی

Default بارهای فعال تصدی

بالا ٪ روند CPU 168 / USR / بن / PHP / صفحه اصلی / XXX / public_html / را vbenterprisetranslator_seo.php
    بالا ٪ CPU 81.0 / usr / بن / PHP / صفحه اصلی / XXX / public_html / ایجاد vbenterprisetranslator_seo.php فرآیند
    بالا ٪ CPU 80.0 / usr / بن / PHP / صفحه اصلی / XXX / public_html / ایجاد vbenterprisetranslator_seo.php فرآیند

چه زمانی این را بهبود بخشید؟ من واقعا با این بارهای هر روز ناراضی است.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

vbenterprisetranslator_seo.php فقط کنترل کننده جلو است -- علاوه بر تنظیم برخی از متغیرهای آن را هیچ کاری نمی کند و شامل فایل vbseo.php.
    بنابراین ، هنگامی که شما فقط با استفاده از بایگانی سپس تمام درخواست های شما می آیند vbseo.php و هنگامی که شما با استفاده از علاوه بر این فعال تصدی و سپس تمام درخواست ها توسط vbenterprisetranslator_seo.php می رود و سپس توسط vbseo.php

پس اين بار نه vbet است - آن است که کل فوروم. هر يك از اين درخواست پيش مى رود، اما فقط فایل صفحات ترجمه شده (یا به زبان هاى مختلف شامل پیام های اضافی باعث می شود) منابع به صورت گرفته توسط vbet ترجمه كرد.

این بدان معنی است که اگر شما احساس می کنید استفاده از پردازنده های اضافی از معمولا ، به این دلیل است که شما باید ترافیک جدید را به صفحات ترجمه شده است. و ترجمه همیشه بیش از نسلی از صفحه عادی هزینه ، به دلیل آن اتفاق می افتد پس از صفحه عادی تولید شده است. البته شما می توانید چند چیز را به ترجمه کم هزینه تر انجام می دهند -- اینجا را ببینید برای تذکرات :
    http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html

همچنین ما در حال ساخت بسیاری از بهبود عملکرد خواهد شد که در فعال تصدی 3.3.0 گنجانده شده است

با تشکر از شما من آگاه بود که چگونه فایل مورد استفاده قرار گرفت

من واقعا منتظر به 3.3.0

امید این خبر بسیار عالی برای شما خواهد بود
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1031

است ، من یک سرور ایمیل به بار نیمه ، اختصاص داده شده از این :

مهم : آیا این ایمیل را نادیده بگیرید.
    این آمار پنل دونده در vps.xxx.com است!
    در حالی که در پردازش فایل ها وارد شوید برای کاربر نهایی ، پردازنده شده است
    برای بیش از یک دوره 6 ساعته اشباع شده. خط فعلی بار / آپ تایم بر روی سرور در زمان
    این ایمیل
    23:12:40 تا 17 روز ، 9:08 ، 0 کاربران ، به طور متوسط بار : 5.55 ، 5.96 ، 6.50

شما باید سرور را ببینید که چرا بار بالا بررسی و
    گام برای رسیدن به کاهش بار. اگر می خواهید آمار برای ادامه حتی با یک بار بالا اجرا کنید ؛ ویرایش
    مسیر / var / پنل / cpanel.config و extracpus تغییر را به یک شماره بزرگتر سپس 0 (اجرا
    / usr / محلی / پنل / راه اندازی بعد از تحویل تغییرات).

و من نگه داشتن این روزانه و تنها زمانی که فعال تصدی نصب شده است. من با توجه به از بین بردن نسخه پرداخت شده با توجه به این به عنوان سرور ما واقعا نمی تونم ان را اداره کند و ما فقط از یک سرور مجازی به 2GB رم نیمه اختصاص داده شده به روز رسانی

همانطور که اعلام شد -- این هفته منتشر خواهد شد فعال تصدی 3.3.0 با بسیاری از بهبود عملکرد همچنین چک کردن پیکربندی خود را در یکی از بهترین عملکرد را ارائه :
    http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html

ما در حال حاضر به شما این اطلاعات است. ما از مسئله شما را آگاه است و ما حتی منتقل 3.3.0 انتشار سریعتر است. شما لازم نیست که به ما در مورد آن به یاد لطفا پیکربندی خود را بررسی کنید و منتظر 3.3.0 انتشار اگر شما قادر هستید تا یکشنبه صبر کنید ، سپس آن را کافی است تا به طور موقت غیر فعال کردن وزارت دفاع تا به روز رسانی انجام خواهد شد.

من واقعا امیدوارم یک پیشرفت وجود دارد با تشکر از فعال تصدی!

Quote نوشته اصلی توسط Michael View Post
    من واقعا امیدوارم یک پیشرفت وجود دارد با تشکر از فعال تصدی!
    اوه بله وجود دارد در اینجا بهبود که ما در حال حاضر در 3.3.0 ساخته شده (و هنوز هم لیستی برای آنهایی که در آینده نسخه های جدید) :
    • سیستم کش جدید (گرفتن فضای کمتر ، سریعتر برای انجام همه ی عملیات)
    • بهبود الگوریتم ترجمه
    • بهینه سازی استفاده از حافظه (سریعتر آزاد آرایه)
    • ترجمه ردیابی سریع تر و پرچم نسل آدرس ها
    • بهبود عملکرد تاییدیه (ارزیابی صفحه پس از ارسال تغییر مسیر هدر متوقف)
    • بهبود عملکرد برای همیشه اعتماد کاربر "استراتژی برای تشخیص زبان
    • بهبود عملکرد برای ترجمه جدید (جدید کش پارامتر "توقف به دنبال پس از شکست X")
    • بسیاری از کمی بهینه سازی کد
    • عنوان سری نادیده گرفته می شود
    • پرچم های بهینه شده (بیش از 60 ٪ فایل کوچکتر با کیفیت مشابه)

این برای تلفن های موبایل بزرگ! شما ممکن است بخواهید برای قرار دادن تصاویر پرچم را از طریق این :

www.smushit.com/ysmush.it/

صفحه 1 از 2 12 آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •