مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 8 از 8

موضوع : رنگ متن؟

کاربر ارشد

Question رنگ متن؟

از کجا می توانید رنگ متن تغییر در پرچم منوی کشویی لطفا؟ بر روی برخی از پوست من آن است که کاملا قابل خواندن است. به پیوست مراجعه کنید:

بازنشسته ؛)

آن احتمالا برخی از تغییرات در کد نیاز دارند. من بر روی آن را بررسی کنید و من به شما سرنخ برخی بیشتر را فردا

کاربر ارشد

OK ممنون، من را بررسی خواهد کرد به طور منظم.

بازنشسته ؛)

خوب من آن را در بر داشت:
    برای تنظیم رنگ از این منوی کشویی شما را به در فایل ویرایش کنید:
    ریشه انجمن -> شامل -> vbenterprisetranslator_functions_url.php

و خط ویرایش:
    PHP Code:
    $menu .= '<td class="vbmenu_option"><a rel="novbseo"  style="color: black;" '
    تغییر ارزش رنگ:

در این مثال اگر شما می خواهید متن را سبز:
    PHP Code:
    $menu .= '<td class="vbmenu_option"><a rel="novbseo"  style="color: green;" '

کاربر ارشد

من حدود 20 پوسته مختلف در انجمن. بنابراین با این ویرایش رنگ در سطح جهان بر روی تمام پوست را تغییر دهید. که نمی خواهد انجام دهد. من نیاز به یک راه برای تغییر رنگ متن برای پوست های مختلف انجمن. با تشکر.

بازنشسته ؛)

در حال حاضر ما رنگ متن dinamically تغییر منوی کشویی را پشتیبانی نمی کند، آن را به ارزش hardcoded به خط ما. من به میکال که آیا آن قابل ویرایش خواهد بود در نسخه بعدی ما بپرسید

کاربر ارشد

Quote نوشته اصلی توسط r.dziadusz View Post
    در حال حاضر ما رنگ متن dinamically تغییر منوی کشویی را پشتیبانی نمی کند، آن را به ارزش hardcoded به خط ما. من به میکال که آیا آن قابل ویرایش خواهد بود در نسخه بعدی ما بپرسید
    من در حال حاضر ثابت شده است آن را خودم به لطف. من فقط یک کد stylevars در این قسمت شما به من داد. پس از آن از Stylevars می کشد. که با این نسخهها کار بسیار بهتر برای هر پوست با استفاده از رنگ های مختلف است. با تشکر.

Quote نوشته اصلی توسط Taurus View Post
    من در حال حاضر ثابت شده است آن را خودم به لطف. من فقط یک کد stylevars در این قسمت شما به من داد. پس از آن از Stylevars می کشد. که با این نسخهها کار بسیار بهتر برای هر پوست با استفاده از رنگ های مختلف است. با تشکر.
    سلام!

می تواند راه حل خود را به شما برای دیگران، لطفا؟

از شما متشکرم!

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •