مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 5 از 5

موضوع : پس از به روز رسانی به VBET354 - ترجمه کار نمی کند

عضو جدید

Default پس از به روز رسانی به VBET354 - ترجمه کار نمی کند

من فقط 353-354 ارتقا، و تمام رفت و. پس از ارتقاء، من در حال حاضر که ترجمه های دیگر کار می کند، و در دسترس ارائه دهنده خدمات، همه آنها را به "خیر" است.
    پیش از این، من تا به حال V2 گوگل، مایکروسافت، و Apertium کار با کلید API صحیح است.

من هم در گزینه های اصلی علم و تکنولوژی سیاسی اطلاع، من خطا:
    Code:
    Error:
    Destination of your forum has to start with "/"
    انجمن من این است که در ریشه دامنه (forum.domain.com) با هیچ پوشه ذکر شده است.
    اگر من سعی می کنم به سادگی با قرار دادن یک "/" را در جعبه، و سپس آن را می گوید:
    Code:
    Error:
    Destination of your forum could not end with "/"
    هنوز مطمئن شوید که اگر این ترجمه ها کار نمی کند؟

بازنشسته ؛)

سلام

انجمن من این است که در ریشه دامنه (forum.domain.com) با هیچ پوشه ذکر شده است.
    اگر من سعی می کنم به سادگی با قرار دادن یک "/" را در جعبه، و سپس آن را می گوید:
    آیا قرار نیست "/" فقط آن را خالی بگذارید

این فقط یک اخطار، تنظیم حتی با این پیام ذخیره می شود، همچنین در اینجا راه حل سریع برای این اشکال است: درست کردن

در مورد مسئله اول شما، دیدن "غیر فعال کردن" API است که هنگامی که شما به طور موقت رسیده است از حد توان خود، آن را در هر 10 دقیقه بررسی می شود، لطفا اجرا به آزمون برای گوگل API V2 و مایکروسافت (که یکی از شما با استفاده از: "یکی از قدیمی" یا مایکروسافت توسط لاجورد ) احتمالا این یک اشکال نمی باشد، اما من با کمال مسرت از شما کمک خواهد کرد برای پیدا کردن آنچه اشتباه است

عضو جدید

من با استفاده از یکی از قدیمی ... خدمات ترجمه لاجورد را امتحان کنید من ... خواهد شد به زودی.

با تشکر از شما

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

پس چگونه است؟ این مسئله هنوز هم وجود دارد؟

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

بدون پاسخ - در نظر گرفته این مسئله از دست رفته است. اگر نیست لطفا از نوشتن در این موضوع

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •