مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 4 از 4

موضوع : Submenus به با زبان مجموعه ای در آدرس پرس و جو از

کاربر ارشد

Default Submenus به با زبان مجموعه ای در آدرس پرس و جو از

مساله: Submenus به زبان در URL پرس و جو نشان داده نمی شود.
    باز یک موضوع جدید به عنوان خواسته است.
    با احترام

بازنشسته ؛)

سلام
    من چک کردن وضعیت شما، اما لطفا صبور باشید، همانطور که ما انجام officialy پشتیبانی از نسخه اصلی خود را، من نیاز به برخی از زمان برای پیدا کردن و رفع مشکل شما

بازنشسته ؛)

سلام
    بعد از چند پژوهشی من می دانم مشکل است. در نسخه خود را در علم و تکنولوژی سیاسی برخی از اشکال اصلی وجود دارد:
    توجه : این ادغام خواهد شد ساخته شده صفحات آرشیو خود را به قادر به ترجمه باشد ، اما به جز آرشیو زیر انجمن صفحه -- اشکال در اصلی که اجازه نمی دهد برای انجام این کار وجود دارد.
    ما می توانیم این مسئله را حل نمی کند. همچنین، به عنوان من در موضوع دیگر خود را نوشت، انجمن خود را، انتظار می رود subforum خوب کار می کند. نگاهی به:
    کلیک کنید

اگر شما هنوز هم سوال در مورد این موضوع لطفا بپرسید، اگر من نمی خواهد این موضوع علامت گذاری به عنوان بسته

بازنشسته ؛)

سلام
    بعد از چند پژوهشی من می دانم مشکل است. در نسخه خود را در علم و تکنولوژی سیاسی برخی از اشکال اصلی وجود دارد:
    توجه : این ادغام خواهد شد ساخته شده صفحات آرشیو خود را به قادر به ترجمه باشد ، اما به جز آرشیو زیر انجمن صفحه -- اشکال در اصلی که اجازه نمی دهد برای انجام این کار وجود دارد.
    ما می توانیم این مسئله را حل نمی کند. همچنین، به عنوان من در موضوع دیگر خود را نوشت، انجمن خود را، انتظار می رود subforum خوب کار می کند. نگاهی به:
    کلیک کنید

اگر شما هنوز هم سوال در مورد این موضوع لطفا بپرسید، اگر من نمی خواهد این موضوع علامت گذاری به عنوان بسته

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •