مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 3 از 3 Firstاول 123
نمایش نتایج: از شماره 21 به 26 از 26

موضوع : افرادی که بازدید سایت خودم تهیه کنم برای اولین بار به خواسته سوال در روسی؟

کاربر ارشد

سلام نه توضیح، مرورگر به روسی شده است هرگز تنظیم شده، اما من در آن دیدم زمانی که من در خارج خارج فقط به عنوان او انجام داد، من نمی تونم تایید که مرورگر خود را هرگز روسی اما او را به هند، در جدید دهلی و نوع زندگی می کند و به زبان انگلیسی سخن می گوید پس چرا بر روی زمین کوکی ها ما را به عنوان روسیه به عنوان خوانده شده

بازنشسته ؛)

عذر خواهی من هدر خواندن آن، شما حتی ممکن است هرگز / از زبان روسی استفاده کنید، اما مرورگر شما می تواند به شما رقیق بود. این است که همه می توانند بدون چک کردن آن می گویند - با عرض پوزش من می توانید این پنجره را نمی بینیم

کاربر ارشد

تبدیل زبان روسی، دیدن پاپ به شما کمک خواهد کرد به عنوان هنگامی که شما آن را رد کرد، آن را بر نمی گردد (حداقل برای مدتی)، آن را برای مرورگر من امکان پذیر نیست "فکر می کنم" من تعیین کرده اند و یا استفاده از زبان روسی، زبان تنها زبانی است که تا به حال شده در مرورگر به طور پیش فرض انگلیسی UK، همان طور که گفتم من تایید نمی تونم برای کسی که از آن گزارش شده است، من آن را تجربه قبل و IM بسیار دیگر مطمئن شوید که بیش از حد است.

به منظور اشتباه زبان را به جای من هم می خواهم که به صورت فیزیکی آن را تغییر دهید، استفاده از نرم افزار آن را تغییر دهید (علم و تکنولوژی سیاسی) و یا پروکسی روسیه (یا پروکسی به جعلی بودن روسی) تنها کسی است که ممکن است برای من و Thats علم و تکنولوژی سیاسی.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

سلام. من درک نمی کنم که در آن می توانید به. پاسخ ساده - رفتار شما مجبور - شما می توانید آن را در تنظیمات تعیین شده است.
    و شما به راحتی می توانید آن را به نوبه خود در admin cp - > vbet - > misc - > redirect به زبان کاربر.
    به آنجا بروید و تنظیم غیر فعال. vbet redirection یا دیگر نمی پرسم.

این فوق العاده است که علم و تکنولوژی سیاسی رفتار می کند که چگونه شما آن را پیکربندی. این امر می تواند بد اگر تنظیمات خود آن را نادیده بگیرد. برای نرم افزار می کند مهم نیست که کاربر زبان صحبت می کند و یا چه نشانی از او در مورد تنظیمات مرورگر خود را ادعا می کند. تنها چیزی نرم افزار که مسائل مربوط به هدر واقعی که همراه با درخواست. و کسانی که با تنظیمات ما در حال بحث در مورد بررسی می شود. نه چیزی بیشتر. این است که چگونه علم و تکنولوژی سیاسی کار می کند و شما به راحتی می توانید آن را تغییر دهید اگر شما می خواهید. پیکربندی کنید.

من می گویید به بررسی تنظیمات مرورگر شما وقتی آن اتفاق افتاد (که شما هنوز هم می خواسته اند روی redirections تبديل شده). و اگر شما هم نخواهند يافت در تنظیمات زبان زبان شما هستند، بعد از او خواست كه وي را به ناچارا شکايت مستقيمی را بررسی کنید چه می آید هم به سرور (افزودن برخی گزارشات) - لطفاً به ياد داشته باشيم كه اينترنت جايگاه بزرگ و نقشه سايت شما مى آيد كه بسيارى از جاها - ممكن است كه برخي از اصول غيراخلاقي headers را به سرور اضافه مى كند: درخواست شما. به هر حال - جادوگري وجود ندارد. اگر شما از او خواست كه آنجا بود و به redirect با vbet redirect به زبان روسي بعد هزيمت درخواست كرده بود در زبان روسي زبان headers در صدر تمام زبانهاي شناخته شده توسط vbet. آیا شما می توانید خودتان آن را بررسی کنید اگر شما میخواهید که - فقط به فایل / شامل / vbenterprisetranslator_functions_lang.php است و بررسی عملکرد vbet_getRedirectionLanguageاست. این نیز مکان مناسبی برای اضافه کردن سیاهههای مربوط به شما اگر شما چیزی است که ما اشکال و می خواهید آن را اثبات کند به ما.

اگر شما ترجیح می دهید برای غیر فعال کردن نرم افزار کامل به جای یک پارامتر (که شما خودتان را) - آیا آنچه شما فکر می کنم، فکر می کنم آنچه شما باید انجام دهید ... این انجمن شما می باشد. ما خوشحال به شما توضیح دهد که چرا این اتفاق افتاده است و چگونه می توانید آن را تغییر دهید. اگر شما نیاز به کمک بیشتر لطفا فقط تماس

کاربر ارشد

مایکل، با تشکر برای پاسخ، بله من را پیکربندی علم و تکنولوژی سیاسی به درخواست و علم و تکنولوژی سیاسی باید این راه را بدون مشکل کار می کنند، با این حال این مسئله این بود که ثبت نشده و یا peopel که از سیستم خارج شوید که این سوال هدایت، علم و تکنولوژی سیاسی، خواسته شد تا آنجا که من می دانم نباید کار به این ترتیب، زبان روسی، بنابراین در اینجا سناریو دو:
    1. کاربر بازدیدکنندگان معمولی و میهمانان از هند بازدیدکننده داشته است سایت، دیدن پاپ تا (در روسی) پرسیدن اگر او می خواهد که زبان خود را به روسی مجموعه ای است، او کاهش می یابد و می تواند مشاهده سایت به عنوان نرمال در زبان انگلیسی، اگر او را قبول (اما لطفا به یاد داشته باشید به عنوان او از روسی صحبت نمی کنم او می تواند تا پاپ را نمی خواند) او را به منتقل راهنما مایکروسافت آفیس -- مایکروسافت آفیس بحث و گفتگو -- برنامه نویسی VBA اکسل -- برنامه نویسی دسترسی

2. من گفت: در این مورد (و آن را تجربه کرده اند خود را در گذشته) و از سیستم خارج شوید از انجمن، ثبت نام را انتخاب کنید تا من را به محل مشاهده شد قبل از و پس از آن پاپ در روسیه، سناریو همان بالا می گیرد

اگر ما وارد شده که چرا ما را با پاپ؟ پاپ تنها برای ورود در افراد است، نه؟

به جا خواهد بود سرور من به عنوان آن در انگلستان است و اختصاص داده شده، من باید کنترل کامل بر روی آن، من به عنوان سعدی هر چند، من تبدیل زبان روسی در حال حاضر بنابراین امیدوارم که این موضوع متوقف شده است.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

Quote نوشته اصلی توسط Simon Lloyd View Post
    اگر ما وارد شده که چرا ما را با پاپ؟ پاپ تنها برای ورود در افراد است، نه؟
    بدون این اتفاق می افتد برای افرادی که شروع جلسه جدید:
    Quote نوشته اصلی توسط Parameter description
    تغییر مسیر تنها در آغاز جلسه جدید (مشتری باید کوکیها را فعال کنید و یا خواهد شد هدایت می شوید در هر زمان) اتفاق می افتد.
    است و توسط کوکی ها به رسمیت شناخته شده است.

همچنین به عنوان قبل از من نوشت: تنها چیزی که اهمیت دارد برای سرور شما همان چیزی است که به هدر زبان همراه با درخواست. و به نظر می رسد که در غرفه هدر حالات خود را با زبان روسی با درخواست. لطفا تنظیمات سرور خود را. - شاید شما در برخی از زبان پیش فرض افزود: زمانی که هیچ هدر زبان. به هر حال من شک دارم که ما باید اشکال را در اینجا. به این قابلیت را برای مدت زمان بسیار طولانی تغییر یافتهاست و در حال کار خوب است. ما می توانیم آن را اگر آن را دوباره اتفاق خواهد افتاد در سیاهههای مربوط را بررسی کنید - به احتمال زیاد آن را نشان می دهد چه من نوشت - که کد زبان روسی ارسال در هدر مناسب بود. اگر اشتباه می کنم ما اشکال، صحیح است ولی در ابتدا ما نیاز به تایید آن است که هر گونه اشکال وجود دارد.

صفحه 3 از 3 Firstاول 123

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •