مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
با استفاده از این هک شما از این انتخاب اگر به زبان انگلیسی یا اردو. انتخاب زبان اردو و شما در واقع خواهید بود تایپ کردن در اردو و سپس شما می توانید آن را به عقب به انگلیسی ضامن خواهد شد و سپس از راست به چپ قرار گیرد.
این چیزی است که من می خواهم عشق را ببینید گنجانیده شده است ، اما من شک می کنم آن اتفاق خواهد افتاد.
من نمی دانم اردو چه ، بنابراین من این موضوع را درک نمی. همچنین دمو در فروم زندگی می کنند که من قادر به در همه را درک نمی
آیا می توانید لطفا توصیف من آنچه در آن را ندارد؟
همچنین اگر شما در حال نوشتن به زبان انگلیسی ، لطفا تنظیم زبان پیش فرض خود را به انگلیسی ، و یا مجموعه به گزینه ای نه به طور خودکار اضافه کردن BBCodes زبان نوشتن پست جدید. زبان پیش فرض می گوید : زبان پیش فرض چیزی است که برای پست های خود را شما می توانید آن را در سطح جهان در CP کاربری یا پیام خاص جدید در ویرایشگر را تغییر دهید.
درخواست از ویژگی های من این است اگر این امر می تواند امکان برای ما در زبان های مختلف (زمان واقعی) به جای نوشتن بر روی یک زبان بنویسید و سپس آن را بعد از ترجمه می شود.
اما شما می توانید به زبان های مختلف نوشتن... متاسفیم ، اما من واقعا آیا نقطه خود را می کنید.
هنگامی که شما چیزی بنویسم ، آن را به شما نوشتن را در زمان واقعی. و شما می توانید آن را در هر زبان پشتیبانی نوشتن ، و حتی به زبان های مختلف در یک پیام. شما لازم نیست که به یک زبان بنویسید
هنگامی که شما در برخی از زبان نوشتن به این زبان بنویسید. با استفاده از این شخصیت های زبان. برو به پیام های آزمون -- کسانی که به زبان های مختلف نوشته شده است -- شما می توانید اصل (قبل از ترجمه) -- فقط با کلیک بر روی فلش در سمت راست از پرچم به زبان اصلی.
یا بهتر نگاه کنید. پیام زیر را در ژاپن است -- به این معنی است که آن را به زبان ژاپنی نوشته شده است -- با کلیک بر روی فلش و شما متن اصلی که (من نمی دانم نمی ژاپنی نوشته شده بود را مشاهده کنید -- آن را فقط از ویکی کپی شده )
در آزمون منطقه پیامهای شما همچنین می توانید گلدانهای نوشته شده در زبان های دیگر -- کسانی که با استفاده از شخصیت های ملی خود را نوشته شده بود. بنابراین هنگامی که کاربر از برخی کشور امضا خواهد کرد تا انجمن خود را. او می تواند نه تنها به انجمن خود را به زبان خود -- او همچنین می توانید به زبان خود بنویسید!