مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 1 از 2 12 آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 1 به 10 از 18

موضوع : نوشتن به زبان های مختلف

عضو جدید

Default نوشتن به زبان های مختلف

سلام میشل ،

شما به من در موضوع دیگر پرسید که برای توصیف این موضوع را در انجمن درخواست ویژگی است.

ببینید ، دوباره پیوند : کلیک کنید

با استفاده از این هک شما از این انتخاب اگر به زبان انگلیسی یا اردو. انتخاب زبان اردو و شما در واقع خواهید بود تایپ کردن در اردو و سپس شما می توانید آن را به عقب به انگلیسی ضامن خواهد شد و سپس از راست به چپ قرار گیرد.

این چیزی است که من می خواهم عشق را ببینید گنجانیده شده است ، اما من شک می کنم آن اتفاق خواهد افتاد.
    آخرین ویرایش توسط vBET. 15-10-09 در 00:39.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

برای درخواست.

من نمی دانم اردو چه ، بنابراین من این موضوع را درک نمی. همچنین دمو در فروم زندگی می کنند که من قادر به در همه را درک نمی

آیا می توانید لطفا توصیف من آنچه در آن را ندارد؟

همچنین اگر شما در حال نوشتن به زبان انگلیسی ، لطفا تنظیم زبان پیش فرض خود را به انگلیسی ، و یا مجموعه به گزینه ای نه به طور خودکار اضافه کردن BBCodes زبان نوشتن پست جدید. زبان پیش فرض می گوید : زبان پیش فرض چیزی است که برای پست های خود را شما می توانید آن را در سطح جهان در CP کاربری یا پیام خاص جدید در ویرایشگر را تغییر دهید.

عضو جدید

اردو یک زبان است.

اگر شما توضیحات در این لینک بخوانید آن را به شما بگوید.

این اجازه می دهد تا شما را به نوشتن و یا تایپ به زبان اردو.

اما اردو ترجمه گوگل پشتیبانی نمی شود ، به طوری فعال تصدی می تواند آن را اداره نشده است ، علت متن از جمله به زبانهای دیگر ترجمه نمی شود...

عضو جدید

این فقط یک مثال است بود.

درخواست از ویژگی های من این است اگر این امر می تواند امکان برای ما در زبان های مختلف (زمان واقعی) به جای نوشتن بر روی یک زبان بنویسید و سپس آن را بعد از ترجمه می شود.

در کد برای آن هک برای دیدن آنچه منظور من است.

اما شما می توانید به زبان های مختلف نوشتن... متاسفیم ، اما من واقعا آیا نقطه خود را می کنید.

هنگامی که شما چیزی بنویسم ، آن را به شما نوشتن را در زمان واقعی. و شما می توانید آن را در هر زبان پشتیبانی نوشتن ، و حتی به زبان های مختلف در یک پیام. شما لازم نیست که به یک زبان بنویسید

فقط خواندن این مقاله : http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html

عضو جدید

من فکر می کنم منظور شما با هک شما می توانید لهستانی با استفاده از صفحه کلید انگلیسی و یا در زبان انگلیسی تایپ کنید و سپس هک آن را ترجمه.

این است که چگونه آن کار خواهد کرد؟

یا به عنوان مثال ، من قادر به نوشتن به الفبای هندی به هندی و انگلیسی نیست. هندی تا به الفبای خود آن را در شخصیت های مختلف است.

من امیدوارم که باعث احساس بهتر.

هنگامی که شما در برخی از زبان نوشتن به این زبان بنویسید. با استفاده از این شخصیت های زبان. برو به پیام های آزمون -- کسانی که به زبان های مختلف نوشته شده است -- شما می توانید اصل (قبل از ترجمه) -- فقط با کلیک بر روی فلش در سمت راست از پرچم به زبان اصلی.

یا بهتر نگاه کنید. پیام زیر را در ژاپن است -- به این معنی است که آن را به زبان ژاپنی نوشته شده است -- با کلیک بر روی فلش و شما متن اصلی که (من نمی دانم نمی ژاپنی نوشته شده بود را مشاهده کنید -- آن را فقط از ویکی کپی شده )

Text automatically translated from: Japanese to: Persian
    Translated text
    کیک هستند ، الکل وجود دارد
    Original text

در آزمون منطقه پیامهای شما همچنین می توانید گلدانهای نوشته شده در زبان های دیگر -- کسانی که با استفاده از شخصیت های ملی خود را نوشته شده بود. بنابراین هنگامی که کاربر از برخی کشور امضا خواهد کرد تا انجمن خود را. او می تواند نه تنها به انجمن خود را به زبان خود -- او همچنین می توانید به زبان خود بنویسید!
    آخرین ویرایش توسط vBET. 17-10-09 در 03:45.

عضو جدید

مشاهده screenprint ژاپنی زبان من را از فهرست انتخاب --> ویرایش مشخصات خود.

بنابراین ، زمانی که من شروع یک موضوع جدید و نوع من فقط حروف انگلیسی را ببینید؟

عضو جدید

من مطمئن هستم این است خسته کننده برای شما میشل اما لطفا به من روی صفحه نمایش مراجعه کنید.

صفحه 1 از 2 12 آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •