در صفحه تنظیمات گوگل API، من مجموعه ای حداکثر 1 کاراکتر perday M = میانگین آن نیاز به پرداخت 20 دلار در هر روز به گوگل، به استفاده از گوگل ترجمه. این خوب است برای من، که من بیش از آن روز، هر از تبلیغات به دست آورده
بنابراین من تلاش به پول کمتر که من نیاز به صرف به گوگل برای هر روز، اما هنوز هم می تواند با استفاده از گوگل ترجمه. من هنوز مطمئن نیستید که نتیجه تست در زیر ایده، بنابراین من درخواست پاسخ رسمی، و این کمک جامعه
- نکات / ترفندهای 1. شخصیت های کمتر متنی که ترجمه شده، پول بیشتری به کمتر که من نیاز به صرف به گوگل
بنابراین فکر میکنم با استفاده از اگر در بعضی از مناطق در انجمن من مشروط نیست، در بعضی از قالب ها که مهم نیست، بنابراین ترجمه گوگل بدون نیاز به ترجمه آن، پول کمتر است که نیاز به صرف به گوگل:
اگر این منطقه است که بدون نیاز به نشان دادن در صفحه ترجمه شده است، به طوری که بدون نیاز به ترجمه، این مشروط است؟ :
<if condition="!isset($_REQUEST['language'])">
برخی از منطقه ای که مهم نیست، که بدون نیاز به ترجمه است. هدر یعنی خوش آمدید، اطلاعیه ها، و غیره.
</> اگر
NB. من که کد آن را از اینجا http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post7847
- نکات / کلاهبرداری 2. بدون نیاز به ترجمه بعضی از انجمن ها، که مهم نیست
من فکر می کنم در حال حاضر، علم و تکنولوژی سیاسی ترجمه تمام انجمن، و هیچ گزینه ای برای حذف بعضی از انجمن ها وجود دارد
بنابراین من فکر می کنم باید این اگر نه مشروط است، که ما نیاز به بسته بندی کردن در کد این پلاگین:
کد vB تصدی مترجم - پرچم '
فعال تصدی مترجم
"نوشتن کش خوش آمدید مهمان '
اگر ($ GLOBALS ['forumid'] = XX) {
پلاگین کد بالا که نیاز به بسته بندی کردن
}
Nb در. تغییر XX دارای تراشه به انجمن شما نمی خواهم از ترجمه حذف
توجه داشته باشید که اداره این نکته اشتباه است - آن است که در همه مورد نیاز نیست
- نکات / کلاهبرداری 3. بدون نیاز به ترجمه برخی از سبک ها، فقط در یک سبک ترجمه
برای مثال:
domain.com سبک پیش فرض ترجمه
اما domain.com /؟ styleid = XX ترجمه دوباره، به معنی صفحه دو که ترجمه شده، حتی محتوای متن های مشابه، تنها در سبک های مختلف، خود را حق موثر نیست، چرا ما نیاز به ترجمه همه سبک ها
بنابراین من فکر می کنم باید این اگر نه مشروط است، که ما نیاز به بسته بندی کردن در کد این پلاگین:
کد vB تصدی مترجم - پرچم '
فعال تصدی مترجم
"نوشتن کش خوش آمدید مهمان '
Nb در. تغییر XX دارای تراشه های styleid است که شما می خواهید برای ترجمهاگر (STYLEID == XX) {
پلاگین کد بالا که نیاز به بسته بندی کردن
}
لطفا به اشتراک بگذارید آیا شما فکر می کنید کار خود را، و اگر شما راه دیگری برای صرفه جویی در پول / صرفه، با استفاده از پرداخت گوگل API V2 بیش از حد