به روز رسانی علم و تکنولوژی سیاسی جدید بومی (خارج از جعبه) پشتیبانی vBuletin 3.6.12 و یا باید یکی از اعضای تیم های پشتیبانی و یا تماس با ما فرض به چیزی است که می توانید آن را به کار وزارت دفاع؟
با احترام
به روز رسانی علم و تکنولوژی سیاسی جدید بومی (خارج از جعبه) پشتیبانی vBuletin 3.6.12 و یا باید یکی از اعضای تیم های پشتیبانی و یا تماس با ما فرض به چیزی است که می توانید آن را به کار وزارت دفاع؟
با احترام
علم و تکنولوژی سیاسی پشتیبانی از آخرین اخبار منتشر شده در صفحه اصلی است. محصول مورد نظر ما نیز با هر نسخه اصلی compatibile اما احتمال وجود دارد که برخی از ادغام اضافی مورد نیاز خواهد بود زمانی که به روز رسانی اصلی به برخی از نسخه های از بزرگان
آیا من می توانم خودم را انجام بدهم؟ آیا یک راهنما وجود دارد؟
و چگونه پرداخت api2، مایکروسافت کار و غیره؟ آیا آن همه خود توضیحی است؟
به احتمال زیاد شما هر چیزی را لازم نیست در همه - اما من می تواند به شما که تضمین نمی کند. با این حال، در صورتی که برخی از خطا به نظر می رسد ما به شما و راهنمایی شماآیا من می توانم خودم را انجام بدهم؟ آیا یک راهنما وجود دارد؟
شما فقط به حرکت باز (جدید) حساب در Microst سرور لاجورد - همچنین شما می توانید با شما به سیستم وارد شوید شناسه MSN قدیمی، و aplication جدید برای ثبت نام اینجا را کلیک کنید + ... اشتراک برای مایکروسافت ترجمه APIو چگونه پرداخت api2، مایکروسافت کار و غیره؟ آیا آن همه خود توضیحی است؟