مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 8 از 8

موضوع : حذف وبلاگ پست ، زبان سوئیچ

Exclamation حذف وبلاگ پست ، زبان سوئیچ

یکی از کارکنان ما متوجه اشکال زیر :

هر بار که من بروید و به حذف فیزیکی یک پست وبلاگ ، زبان به طور خودکار به سوئدی سوئیچ.
    امید تاپیک تعمیر!

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

ما می توانیم آن را بررسی کند. موضوع این است که وبلاگ ها توسط فعال تصدی رسما پشتیبانی نمی شود ، همان طور که بخشی از قابلیت های اصلی بومی نیست و نیاز به پرداخت اضافه کنید. ما می توانیم آن را بررسی "در محل" -- ما نیاز به دسترسی به انجمن که پشتیبانی بلاگها را به منظور قادر به چک کردن و تصحیح آن.

به خوبی می تواند به شما کد را به من ارائه به طوری که وبلاگ ترجمه نمی تواند در همه؟

در این لحظه ما با وبلاگ ها برخورد نه در همه. برای هر گونه حمایت در این زمینه شما را مجبور به محیطی که در آن وبلاگ ها را فراهم ، دلیل آن است که هیچ قابلیت های بومی VB و نیاز به تبلیغ پرداخت.

من راه اندازی vb تازه نصب برای شما در دامنه passworded با وبلاگ ها vb نصب شده و همچنین مترجم ، بنابراین شما می توانید مشکل را تایید و رفع ان

هنگامی که انجام می شود من PM شما اطلاعات را به ورود در etc

این آن راه حل عالی به شما اجازه به ما کمک کند

این مسئله هنوز هم فعال است یکی است؟ ما تغییرات بزرگی را در تغییر مسیر ، اما می توانید این یک آزمون -- کد vB های 3.x کار وبلاگ نویسی را پشتیبانی نمی کند دیگر و ما می توانیم مجوز می کنید. SP اجاره نامه به ما اطلاع دهید کند TI هنوز وجود دارند و یا می توان آن را بسته است.

هیچ پاسخ -- مشکل بسته شدن. آیا می شود بازگشایی در صورت نیاز.

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •