مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 2 از 2

موضوع : مترجم همچنین برای ترجمه دائمی ، نسل ترجمه آنلاین نیست ، نه در پرواز؟

عضو جدید

Question مترجم همچنین برای ترجمه دائمی ، نسل ترجمه آنلاین نیست ، نه در پرواز؟

سلام ،

من بسیار علاقه مند به خرید این مترجم هستم، اما برخی از سوالات.
    ترجمه ها تولید می شود می تواند به طور دائم ذخیره شده (نه فقط برای یک مدت کش)، زمانی که هیچ تغییری (شاید توسط MD5 هش از متن تشخیص داده می شود) وجود دارد. من می خواهم به ترجمه در ابتدا حدود 100-1000 صفحات، ذخیره نتایج به طور دائم. فقط اگر کسی تغییر یک از مطالب درج شده، می افزاید: یک ارسال جدید، موضوع جدیدی را ایجاد می کند، پس از آن تنها باید یک ترجمه جدید باید انجام شود. بهترین آنلاین خواهد بود، بنابراین در طول شب / حداقل ساعات ترافیک ترجمه انجام می شود و فقط تحویل داده زمانی که کاربر دسترسی به این صفحه در آن زبان است.

من امیدوارم که این قابل فهم است چیزی است که من با این افزونه مورد نظر.
    آیا آن را پشتیبانی می کند؟ یا اگر نه، می توانید آن را اجرا می شود؟

با تشکر.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

vbet اماانفجارمرگبار ترجمه برنامه ها. شما می توانید حافظه پنهان است پس شما تا ابد خواهد کرد تا برای ترجمه دوباره همان. ماده تمیز کننده خودکار حافظه پنهان داريم، اما مى توان معلول است. پس vbet آثار فقط به شما نوشت - فقط وقتي متن جديد را ترجمه كند به نظر می رسد ما از خارجی برای ارائه دهندگان خدمات ترجمه. در غیر این صورت پاک کردن حافظه پنهان از آن گرفته شده است. هنوز هم نمی رسی vbet حافظه پنهان - به اين معنا كه اولين ترجمه vbet انجام خواهد داد، وقتي به اولين درخواست ترجمه صفحه خواهد آمد. اما برای هر ترجمه تنها اولين درخواست کندتر خواهد بود (چون از تو میپرسم 3rd حزب دیده اید ترجمه)، درخواست بعدی خواهد بود با اسلحه ومهمات خواستار آنند، پس آن قابل قبول است.

اگر شما هر گونه سؤال دیگر لطفا فقط بخواهید

با تشکر.

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •