مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 9 از 9

موضوع : خطای 500

Default خطای 500

سلام
    خطای 500 در هنگام استفاده از گوگل V2 API و API های مایکروسافت است. هر گونه افکار به سمت علت را دارید؟

با تشکر

هر دو googlev2 و فایل آزمون مایکروسافت تولید خطاهای 500.

بازنشسته ؛)

سلام ،
    وقتی که من به آدرس خود وارد کنید، و شروع به ترجمه من می تواند هر گونه خطا را نمی بینم
    می توانید گذشته نتایج آزمون خود را لطفا؟

Quote نوشته اصلی توسط r.dziadusz View Post
    سلام ،
    وقتی که من به آدرس خود وارد کنید، و شروع به ترجمه من می تواند هر گونه خطا را نمی بینم
    می توانید گذشته نتایج آزمون خود را لطفا؟
    Nah آنها عدم برگشت به نشان دادن متن اصلی است. اگر من در مایکروسافت و Gv2 به نوبه خود، خطاهای 500 هر. بررسی / آزمون /

بازنشسته ؛)

اولین آزمون خود را در پوشه ریشه انجمن خود را قرار دهید، از آنها اجرا شود، اگر خطای 500 apears دوباره من باید آن را در محل چک کنید، یا شما می توانید فقط شن من خطا پی اچ پی سیاهههای مربوط

در آدرس خود وارد کنید: talkfinance.net / جعفر / من می توانم برخی از متن ترجمه شده را مشاهده کنید، آن است که توسط معامله جزئی coused (ادامه مطلب در اینجا)
    اما اگر شما با استفاده از گوگل API V2 شما می توانید محدودیت های خود را تعیین، شاید شما را اشتباه کلید API گوگل V2، پس از در حال اجرا تست ما آن را برای اطمینان

سهمیه بندی خوب است در Gv2 در حال حاضر، بسیاری از ترجمه های جزئی. به محض این که من به نوبه خود بر روی M $ خطای 500 را دریافت کنم. فایل های تست را اجرا خوب است.

بازنشسته ؛)

در حدود سال 500 خطا در مايكروسافت، آیا شما تمامی vbet گزینه های تنظیم شده است گفت: در اين فايل readme؟ آیا شما بارگذاری کند. آپلود یک بار پوشه؟
    می تواند ورود به خطا کامل ارائه می کنید، و یا اگر شما می توانید جزئیات دسترسی PM لطفا، به طوری که قادر خواهد بود برای بررسی آن را در محل

بله من ارسال شده پوشه آپلود یک بار، به دنبال دستورالعمل ارتقاء و اعمال تنظیمات جدید.

بازنشسته ؛)

همانطور که آزمون خود را مایکروسافت هیچ خطا را نشان می دهد، در حال حاضر من نمی دانم که چرا آن کار نمی کند فقط در ترجمه مایکروسافت، coudl ایجاد حساب تست به اف تی پی خود را و به من PM

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •