سلام.

در مورد قالب که در این صفحه شکسته شد - لطفا به توصیف آنچه که غلط است و ما آن را بررسی خواهد کرد.

درباره mod_pagespeed - من چک سیاهههای مربوط به شما داد و من هر راه غلط / EN / دایرکتوری را پیدا کند. آیا شما مطمئن شوید که این است که علت شماره؟ آیا شما اطمینان حاصل کنید که این علت است؟ می توانید یکی ورود که به وضوح آن را نشان می دهد شما فراهم شده است؟ از سیاهههای مربوط است که به شما نشان می دهد که این مسئله برای URL ها بدون کد زبان. من هم منبع HTML برای صفحه در زبان انگلیسی بررسی - آدرسهای اینترنتی به CSS نسبی و وجود دارد پایه استفاده می شود تا درخواست را به سرور خود را برای فایل های CSS را بدون کد زبان.

لطفا بررسی کنید آیا شما حقوق مناسب برای دایرکتوری که در آن نوشته شده است در کش. لطفا بررسی کنید آیا شما هنوز هم فضای آزاد بر روی دیسک سخت شما.
در نهایت اگر شما اطمینان حاصل کنید که این موضوع با صفحات ترجمه شده و سپس چک کردن پیکربندی mod_pagespeed لطفا. لطفا بررسی کنید آیا پیکربندی اجازه می دهد تا به تنظیم چیزی درباره URL های داخلی هدایت می کند که طول می کشد قبل از URL. htaccess تغییر نام صورت گرفت و پس از. سعی کنید برای پیدا کردن آنچه که متغیر سرور توسط mod_pagespeed مورد استفاده قرار می برای تعیین URL درخواست شده. شاید این به شما این امکان را می دهد که ما چیزی است که ما برای پیدا کردن. در اینجا چیزی است که در مورد وزارت دفاع و htaccess تغییر نام دهید. نصب و پیکربندی mod_pagespeed
اسناد وزارت دفاع بیش از حد کوچک است، بسیاری از تنظیمات وجود دارد حتی برای نقشه برداری حوزه است. اینجا شما می توانید اطلاعات بیشتری در مورد آن پیدا کنید: با استفاده از mod_pagespeed
همچنین از گوگل کمک لطفا - ما فکر می کنیم که این تنها مشکل به پیکربندی.

در همين لحظه در گزارشات نميدانم چگونه vbet كشا تحت تاثير قرار دهد. اگر من يه چيزی گم کرده ام لطفا دقيقا نقطه من. حتي اگر اين موضوع با ترجمه شده است می تواند urlهای مشکل دار، كشا بايد آنقدر باهوش به رسميت بشناسد پایه فرم HTML و احترام به تاییدیه htaccess تغییر نام دهید - دوباره بپرسید گوگل و بررسی اسناد و مدارک. اگر شما از چیزی که ما آن را دوباره چک کنید - هنوز ارائه سیاهههای مربوط است که نشان می دهد که این موضوع با کدهای زبان های موجود در URL کنید.