متوجه شدم صفحات ترجمه نشده و من برو گوگل API و افزود : سپس از آن هنوز هم ترجمه نیست. آیا هر چیزی من از دست رفته وجود دارد؟
متوجه شدم صفحات ترجمه نشده و من برو گوگل API و افزود : سپس از آن هنوز هم ترجمه نیست. آیا هر چیزی من از دست رفته وجود دارد؟
سلام
این ممکن است به خاطر دلایل متعددی شورابه ، اما به من بگویید که کدام API را با استفاده از (گوگل API API V2 V1 / گوگل / مایکروسافت API) و که نسخه ای از فعال تصدی شما در حال حاضر با استفاده از
من به طور مستقیم از این لینک دریافت کنید ثبت نام برای یک کلید API - لودر گوگل - گوگل کد من نمی دانم اگر 1 یا 2 من از 3.4.1. اما مجوز من به تازگی تمام شده است. آیا این به این دلیل است؟
مجوز منقضی شما قطعا rison نیست. ترجمه خود را متوقف کردن کار؛ زیرا شما با استفاده از گوگل ترجمه API V1 است که به بسته 1ST دسامبر، بنابراین جدید بسیار stricts محدودیت ها مجموعه. لطفا اجرا این آزمون (Olny برای ترجمه گوگل API V1) و ارسال نتایج.
اما همانطور که گفتم در مورد بسته بودن در نظر بگيريد پس خواهش میکنم به آخرین نسخه ارتقا دهید vbet آزاد نيز كه حمايت از مایکروسافت ترجمه API و پرداخت ترجمه گوگل API V2، و ما را به هر یک از آنها کار خود را برای اضافه کردن API های (در حال حاضر ما در حال آزمایش یکی از آن)
گفت : آن را شروع آزمون ترجمه برای گوگل API V1
نتیجه تست : {"responseData" : تهی ، "responseDetails" : "شرایط مظنون به تخلف خدمات لطفا http://code.google.com/apis/errors." ، "responseStatus" : 403}
خطا تست :
زمان اتصال (MS) : 568.113769531
این بدان معنی است که شما توسط گوگل مسدود شده است، شما می توانید به گوگل ارسال شده است گفت: در آدرس من به شما داد و استفاده از این نکات اما شما باید به یاد داشته باشید که گوگل ترجمه API V1 (رایگان)، در 1ST دسامبر بسته خواهد شد بنابراین هیچ ترجمه خواهد شد ساخته شده است با استفاده از این API های خاص.
ولی لطفا به یاد دارید که من گفتم در پست قبلی vbet هم پشتیبانی می کند مایکروسافت ترجمه API, گوگل API V2 و در حال حاضر ما در حال آزمایش Apertium ترجمه API و implemanting پرداخت مایکروسافت API
آخرین ویرایش توسط r.dziadusz. 07-11-11 در 10:21.