مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 2 از 2

موضوع : انتخاب پرچم برای زبان انگلیسی

عضو جدید

Default انتخاب پرچم برای زبان انگلیسی

من را در یک انجمن به زبان انگلیسی است. 90 درصد از کاربران انجمن من از ایالات متحده آمریکا هستند. من می خواهم به گزینه ای برای انتخاب پرچم ایالات متحده آمریکا به عنوان پرچم به طور پیش فرض به زبان انگلیسی (در حال حاضر اتحادیه بریتانیا "جک" پرچم است). من متاسفم برای این درخواست چون من خودم انگلیسی است، اما من به کاربران آنها چه می خواهند! در حال حاضر به صورت دستی ویرایش all_flags.gif تصویر GIF به جای پرچم انگلستان با پرچم ایالات متحده آمریکا است.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

دفترچه راهنما نسخه خوب است. همانطور که ما فرض کنید شما لازم نیست دیگر آن را تغییر دهید. همچنین از دیگر کاربران زمانی که نیاز دارید آن را یک بار تنظیم و ترک آن است. بنابراین از نقطه نظر عملکرد بهتر است برای ویرایش تصویر به جای استفاده از گزینه های اضافی اجازه می دهد تا مجموعه ای هر پرچم. در چنین مواردی، ما نمی باشد قادر به استفاده از CSS جن - در حال حاضر تنها یک درخواست می شود تمامی پرچم. بدون CSS جن از آن خواهد شد به یک درخواست در هر یک پرچم = 53 درخواست است. همچنین تصاویر تغییرات بسیار نادر در علم و تکنولوژی سیاسی بنابراین اساسا شما در حال حاضر راه حل است.

ما درک می کنیم نیاز شما، با در نظر گرفتن که این عملکرد و تجزیه است که راه حل آسان برای این وجود دارد (فقط ویرایش تصویر) ما فکر می کنیم ما نمی خواهد برای آن است.

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •