شده اند و در حال اجرا مترجم برای برخی از زمان، من به تازگی تمدید پروانه من. در حال اجرا vb3.8.3.
بعد از ظهر امروز، سایت من شروع به مردن هر چند دقیقه. شماره فرآیندهای پی اچ پی، php-FPM، در حال مرگ و بر نمی گردم. پس از چک کردن فایل های php-FPM ورود من در بر داشت که آن را در پایان هر یک از مراحل با یک خطا. من از کار افتاده علم و تکنولوژی سیاسی و سیستم آغاز شده در حال اجرا به خوبی و در این راه باقی ماند. بعد من نمیفهمد من باید تمام حافظه نهان، که من، دوباره فعال علم و تکنولوژی سیاسی و در نتیجه روشن است. این سیستم فقط در حال مرگ است. در این مرحله من نمیفهمد من به عنوان ممکن است به خوبی ارتقاء داده شده، بنابراین من دریافت آخرین نسخه امشب و ارتقاء را انجام.
من چک پیکربندی و تا به حال به rechoose زبان من شده اند با ترجمه. خارج از 6 زبان من به طور معمول ترجمه، تنها یک پرچم ظاهر شد حتی اگر همه 6 در پیکربندی انتخاب شدند. من php-FPM فرایندهای در حال مرگ را دوباره شروع.
هیچ چیز تغییر در پایان من به علت این امروز، آن را فقط تصمیم گرفت کار را متوقف کنید.
هر گونه افکار و یا پیشنهادات؟ همانطور که در حال حاضر، من می توانم آن را بدون کشتن سایت من را فعال نکنید.