مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 4 از 4

موضوع : تغییر دهنده API

توقیف

Default تغییر دهنده API

بنابراین گوگل برای ترجمه شروع به شارژ و ساختار هزینه آینده MS ناشناخته است (چه مدت طول خواهد یک سرویس رایگان آنها را؟)

اگر محصول خود را خرید، اطمینان وجود دارد که من خدمات ترجمه در آینده بدون نیاز به پرداخت شارژ اضافی در هر کلمه ای است؟

است که می گویند، اگر در آینده، MS توقف سرویس رایگان خود را، و / یا شما قادر به پیدا کردن هر API های آزاد، من قادر به بازپرداخت بر روی نرم افزار خود را؟

متشکرم.

-اندی.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

گوگل API ترجمه V1 که رایگان است فقط تا 1 دسامبر 2011 در دسترس است.
    گوگل API ترجمه V2 در حال حاضر در دسترس است و پرداخت شده است.
    ترجمه API مایکروسافت تا مارس 2012 آزاد خواهد شد. در حال حاضر در دسترس است و همچنین به عنوان سرویس پرداخت می شود تا ساختار هزینه در دسترس است.
    API ترجمه غرفه محدودیت را تعیین نموده است.

ما نمی دهد و ما قادر به ارائه هر گونه تضمین است که شما دسترسی به ترجمه نیست. آن را در سمت کاربر است که به مراقبت در مورد آن (ایجاد حساب کاربری مناسب در ترجمه سیستم، پرداخت، اگر سرویس پرداخت استفاده می شود، که خوب خود را از سرویس). ما می توانیم این کار را برای کاربران خود انجام دهد نیست. همچنین ما می توانیم اطمینان برای احزاب 3 نمی دهد. اگر شما می خواهید به اطمینان از جمله لطفا برای ارائه دهندگان ترجمه آن بخواهید.

و پاسخ دادن به سوال آخر خود را - نه. واقعا - چرا؟ شما برای ترجمه را پرداخت نکرده است - شما به ما مجوز فعال تصدی است که با استفاده از ارائه دهندگان های خارجی برای شما ترجمه از احزاب 3 پرداخت می شود. فعال تصدی انجام خواهد شد و همین کار - درخواست برای ترجمه به ارائه دهنده ترجمه شما انتخاب می کنید (پشتیبانی) و ارائه نتایج آنها. اگر ارائه دهندگان خارجی خواهد هر چیزی را در استراتژی خود را تغییر دهید، فعال تصدی هنوز هم همان چیزی را انجام دهد. پس چرا شما حتی از بازپرداخت می خواهم اگر ما هنوز به شما هم همین را به من بدهید؟ - نتایج: از ارائه دهندگان ترجمه.

هیچ یک از ما نمی داند در آینده - اگر من می خواهم، من شخصا به این پیام نوشتن نیست فقط به برخی از قرعه کشی خطر در این کسب و کار ما این است که ما ترجمه API ارائه دهندگان خارجی بستگی دارد. ما خطر کاربران این است که آنها از ارائه دهندگان خارجی ترجمه شرایط استفاده از خدمات بستگی دارد. هیچ کس نمی تواند آن را تغییر دهید. اگر ارائه دهنده میزبانی وب خود را از شما درخواست برای سرور میزبانی شما بازپرداخت خواهد شد از زمانی که شما با استفاده از سرور تقاضا؟ اجازه می دهد تا واقع بینانه باشد - شما آن را می خواهم و از آن استفاده کنید و ایده چه خواهد شد در آینده خواهد بود (مثل همیشه با همه چیز) نیست و یا شما را در رختخواب بمانند و تمام روز را به خاطر شما نمی دانید که چه اتفاقی خواهد افتاد وقتی که شما می توانید. ما در شرکت بیمه نیست و ما قطعی طالع پیشگویان. ما نمی دانیم که چه اتفاقی خواهد افتاد - طرح ما این است که به اتخاذ

بنابراین من به شما وعده که نمی تواند نگه دارید. هنگامی که شیر شما بپرسید نه خرید بازپرداخت کامل شما اگر کل شیر مصرف نکنید (دلیل این که شما آن را تقسیم، آن را ترک کند، شکستن شیشه و یا هر چیز دیگری). آیا می باشد. دارید؟ آیا می خواست آنها به بازپرداخت کامل شما اگر اصلی در نهایت اضافه کردن لینک ها در جستجوگرها و شما قادر خواهید بود تا آن را به صورت رایگان به جای پرداخت پول برای دیگر وزارت دفاع - آنچه شما می توانید آن را انجام دهد. چرا که شما حتی به ما بخواهید؟ لطفا توافق نامه مجوز را با دقت بخوانید - منصفانه و واقع بینانه است. همان چیزی که شما در هر نرم افزار دیگر - به ویژه هنگامی که آن را از احزاب 3 بستگی دارد.

اگر شما هر گونه سؤال بیشتر لطفا فقط بخواهید
    آخرین ویرایش توسط vBET. 11-10-11 در 19:48.

من در صفحات گوگل که قیمت گذاری برای API سرویس ترجمه به 20 دلار / MB

من نیاز به ارزیابی هزینه است که این سرویس را در سایت خودم تهیه کنم تولید.
    راه برای دریافت مقدار در حال حاضر روزانه / ماهانه مطالب ترجمه شده با محصول خود را در حال حاضر نصب و کار کردن در وب است؟

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

فعال تصدی آمار خود ساخته شده است - آن را ندارد حس از API V2، ترجمه گوگل، آن را. همچنین در API V2، ترجمه گوگل، شما می توانید به مجموعه ای از محدودیت های خود را. V2 پرداخت می شود. V1 رایگان است، اما آن را در دسامبر 1ST 2011 بسته خواهد شد. مایکروسافت ترجمه API است تا مارس 2012. در این لحظه حمایت می کنیم هر 3 از کسانی که رابط های برنامه کاربردی

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •