مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 7 از 7

موضوع : فعال تصدی 3.5.1 retranslating نیست که در دسترس

کاربر ارشد

Default فعال تصدی 3.5.1 retranslating نیست که در دسترس

سلام، من همان آخرین نسخه از vbet من پيدا كرده اند كه اگر شما به اوج خود رسيد که موجب محدود شدن برای ترجمه یا ترجمه اى است در دسترس نیست اما نشان می دهد كه زبان اصلى ترجمه موجود هستند اما وقتی دوباره آن را ترجمه كند كه پست، نمونه ای یافت می شود در اینجا منتظر SCREEN EXCEL VBA / PANTALLA DE ESPERA EN EXCEL VBA ترجمه نشده اولین پست و پست بعدی از کاربر ترجمه شده!

اگر شما می خواهید را به یک PM نگاه من و من شما را در دسترسی کاربر به عنوان میهمان تنها می تواند اولین پست را مشاهده.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

لطفا جزئیات دسترسی PM. ما آن را بررسی کنید.

همچنین توجه داشته باشید که همانطور که در نسخه های گذشته اعلام شد کسانی که بهینه سازی نشده است لطفا. اینها نسخه های بتا که به سرعت از زندان آزاد شد و به دلیل آن مهم بود به واکنش سریع به تغییرات در ترجمه طرف. در حال حاضر ما در حال تلاش برای بهینه سازی آن.

برگشت به مسئله شما را -- من باید دید که چگونه به نظر می رسد. این واقعا عجیب است که پیام را قبل از ترجمه نشده و بعدی است. من اینجا را ببینید 3 سناریو :
    - اشکال در علم و تکنولوژی سیاسی
    -- ارائه دهنده در دسترس نیست ، و پیام بعدی بود در حال حاضر پنهان شده اند ، دلیل این که شما متن مشابه در تاپیک های دیگر
    - ارائه دهنده در دسترس بود زمانی که ترجمه آغاز شده است، پیام ها در زبان های مختلف ترجمه شده (BBCode روشن است سطح اصلی ارزیابی) و هنگامی که علم و تکنولوژی سیاسی شروع به ترجمه بقیه از صفحه شما در رسیدن به حد تا ارائه دهنده مسدود شد. این پیام است که به ترجمه در زبان های مختلف (استفاده از زبان BBCode روشن) آن خواهد بود که علت است.

هنوز هم این نیاز به دیدن و بررسی آنچه که واقعا در حال حاضر من نمی توانم به آنچه که واقعا در تاریخ وجود دارد مراجعه کنید.

کاربر ارشد

سلام مایکل من PM شما ، من می تواند به شما ADMIN FTP و کامل به من بدهید اگر شما به آن نیاز دارید

کاربر ارشد

در زمان ترجمه من تا به حال به محدودیت تعداد کارکترهای مجموعه 300.000 به 100.000 در حال حاضر به دلیل هزینه های به مراتب بالا هستم اما مایل به بالا بردن محدودیت برای هر آزمون به شما نیاز است.

من وجود داشت -- مراجعه کنید PM -- من نیاز به اطلاعات بیشتر (ارسال دقیق و ترجمه دقیق -- شما به من لینک به صفحه ترجمه نشده است).

کاربر ارشد

شرح داده شده در PM

با توجه به اطلاعات در PM موضوع را به طور دستی اصلاح شد و هم اکنون قابل مشاهده نیستند. بنابراین - هنگامی که آن را دوباره اتفاق می افتد لطفا ارسال در موضوع موجود است. من مارک آن را در حال حاضر حل شده (از آنجایی که ما این موضوع را ندارد در حال حاضر) و بازگشایی هنگامی که شما چیزی شبیه به آن را پیدا کنید. همچنین اگر وجود دارد که در آن زبان کدهای و سپس احتمالا اتفاق افتاده است آنچه که من قبلا توضیح داده شد - در طول مدت زمان ایجاد صفحه زبان ترجمه شد (BBCode روشن اصلی ارزیابی) و زمانی که علم و تکنولوژی سیاسی شروع به ترجمه صفحه تولید شده شما در رسیدن به حد و ارائه دهنده ترجمه امتناع. من نمی توانم تایید شرکت - آن را تنها تئوری است. ما در اینجا به هنگامی که شما در پیدا کردن موضوع های مشابه.

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •