مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 5 از 5

موضوع : حذف پلاگین های سفارشی

Question حذف پلاگین های سفارشی

میهمان گرامی ،
    من یک سوال در مورد چگونه به غیر فعال کردن علم و تکنولوژی سیاسی برای برخی از پلاگین های سفارشی.

به عنوان مثال: من پلاگین اجتماعی فیس بوک (پلاگین های اجتماعی - فیس بوک توسعه دهندگان) صفحه اصلی (http://www.xpam.org) که کاملا در پیش فرض من (روسی) زبان کار می کند.
    هنگامی که ترجمه شده، این افزونه کار نمی کند و این پیام را دریافت کرد: "آیا می شناسه (شماره) برای صفحه مشخص شده را بازیابی کنیم. لطفا کنترل کنید یک عکاس هنگام عکسبرداری صحیح در به تصویب رسید".

سوال من این است: چگونه می توان به رد علم و تکنولوژی سیاسی به آن ترجمه؟

من استفاده از "نادیده گرفتن آدرس ها" (http://www.facebook.com/mt.character.restriction

متشکرم.
    آخرین ویرایش توسط sergarch. 07-10-11 در 19:26.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

سلام. "نادیده گرفتن URL های" ایده خوبی است. شاید شما مجموعه ای وجود دارد، مقدار اشتباه است. لطفا من URL دقیق آن بر روی فروم شما را به صفحه تولید شده توسط این افزونه.

"نادیده کلمات / جملات" همان چیزی است که شما نیاز دارید که اینجا نیست - این کار "فیس بوک" به طور خودکار مات را notranslate BBCode در پیام های جدید.

Quote نوشته اصلی توسط vBET View Post
    سلام. "نادیده گرفتن URL های" ایده خوبی است. شاید شما مجموعه ای وجود دارد، مقدار اشتباه است. لطفا من URL دقیق آن بر روی فروم شما را به صفحه تولید شده توسط این افزونه.

"نادیده کلمات / جملات" همان چیزی است که شما نیاز دارید که اینجا نیست - این کار "فیس بوک" به طور خودکار مات را notranslate BBCode در پیام های جدید.
    سلام! صفحه اصلی من ( Перекрёсток миров شما می توانید پلاگین فیس بوک) (در سمت راست) را ببینید. می خواند "Ищите нас на فیس بوک" (یافتن پست های بیشتر را در فیس بوک - ENG).
    آخرین ویرایش توسط sergarch. 27-10-11 در 05:45.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

سلام - من آن را در حال حاضر. من چک خروجی HTML و من می بینم که این افزونه با استفاده از جاوا اسکریپت وجود دارد. بنابراین گزینه ای برای "نادیده گرفتن URL" کار خواهد کرد. لطفا برای تماس با صاحب پلاگین و درخواست او را چگونه اسکریپت URL است که به فیس بوک (من فرض کنیم که URL صفحه به عنوان شناسه صفحه ارسال) و چه برای انجام این کار در مورد ارتباط و به چه معناست ارسال را به رسمیت می شناسد. ما از جزئیات در مورد چگونگی کار این افزونه را نمی دانند. شاید این موضوع برای افزونه شناخته شده است. این پیغام خطا را در گوگل چک شده و بسیاری از نتایج برای این وجود دارد. پس از آن موضوع است که شایع است. لطفا بررسی کنید وجود دارد و البته از نویسنده پلاگین. همانطور که من در علم و تکنولوژی سیاسی HTML خروجی خود را تغییر محتوا اسکریپت (اسکریپت ها در علم و تکنولوژی سیاسی ترجمه نشده - و نمی تواند باشد).

از شما متشکرم!

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •