مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 7 از 7

موضوع : اگر API هیچ نتیجه ای را برمی گرداند ، به جای ارائه دهنده کد خطا از تهی بازگشت

نمای دورگة

پست قبلی Previous Post   Next Post پست بعدی

Default اگر API هیچ نتیجه ای را برمی گرداند ، به جای ارائه دهنده کد خطا از تهی بازگشت

این امر می تواند خوب (و صرفه جویی در بسیاری از مشکلات فعال تصدی) در صورت تماس API می کند در نتیجه ترجمه آن است که حداقل ارائه دهنده کد خطا ارائه شده است را بر نمی گرداند بنابراین واضح است که فعال تصدی کار خود را انجام داده است و این مشکل به عهده ارائه دهنده. ابزار مستقل خواهد شد خوب است ، اما داشتن همان نتایج را به طور مستقیم در زمان ترجمه تلاش ارائه بهتر خواهد بود.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

من درک می کنم شما می خواهم خطا ارائه دهنده به جای آن از متن ترجمه نشده است وقتی که ترجمه در دسترس نیست. لطفا توجه داشته باشید که خزنده آن را بیش از حد را ببینید. بنابراین در چنین صورتی ما باید هدر می گوید که این خطا رخ می دهد ، صفحه نمایه سازی با پیام خطا جلوگیری از ارسال کنید. همچنین اگر صفحه چنین خطا تنها آن را نمی خواهد خوب برای کاربران نهایی. لطفا توجه داشته باشید که گاهی اوقات خود محتوا موضوع در حال حاضر ذخیره سازی ، فقط چیزی تغییر در اطراف (در یک ساعت یک مثال در فروم نمایش داده می شود ، و یا شما باید برخی از جعبه در سمت راست / چپ) و یا فقط واکنش متفاوت و تازهای رخ داده است -- بنابراین ما قادر به نشان دادن موضوع ترجمه من فکر می کنم بهتر است از نشان دادن پیغام خطا ، زمانی که 99 ٪ از یک صفحه نمایش داده می تواند به عنوان ترجمه است.

من آخرین جمله خود را درک نمی کند. لطفا توصیف بیشتر.

Quote نوشته اصلی توسط vBET View Post
    من آخرین جمله خود را درک نمی کند. لطفا توصیف بیشتر.
    من با اشاره به googletest.php است که در یکی از پرسش و پاسخ خود را شرح داده است. این ابزار مدیر خوب است اما کاربران به طور منظم است که یک مشکل بالقوه وجود دارد هشدار.

بله ، خوب فکر کردن در مورد نگرانی های نمایه سازی است. گزارش بر روی صفحه نمایش از این خطا در یک صفحه ، باید یکی از ویژگی های که یک مدیر سایت می تواند روشن یا خاموش در سطح جهان ، من فکر می کنم.

موافقت --> "بنابراین ما قادر به نشان دادن موضوع ترجمه من فکر می کنم بهتر است از نشان دادن پیغام خطا ، زمانی که 99 ٪ از یک صفحه نمایش داده می تواند به عنوان ترجمه"

راه حل ممکن است - ما در حال حاضر پارامتر خاص است که نشان می دهد فقط برای مدیران چه مدت صبر کنید سرور برای ترجمه ارائه دهنده های خارجی را تشکیل می دهند. ما می توانیم پارامتر نشان می دهد که ارائه دهندگان مشخص شده به عنوان معلول (شما می توانید خودتان آن را چک کنید در مدیریت CP) و آن را برای ترجمه مورد استفاده قرار گرفت. به هر حال از آن است که فقط در دسترس تنها برای مدیران و مدیران می توانید آن را بدون پیام در خروجی را بررسی کنید (mt.character.restriction)

بله ، مفید خواهد بود. من تا به حال مشکل دیدن نمایش زمان سرور ترجمه ، با این حال ، چشمک می زند چرا که صفحه نمایش توسط تا به سرعت پس از آن ممکن است به خوبی برای وارد کردن یک کلید دیگری را برای ادامه و یا چیزی مشابه.

همچنین چیزی بسیار عجیب و غریب... تنها اتفاق افتاده است. من بر روی گزینه "سرعت نمایش تبدیل شده است فقط در حال حاضر دوباره و در حال حاضر من می توانم متن کامل همه مقالات من CMS دوباره مراجعه کنید. من بسیار بیشتری تست را به انجام است ، و این ممکن است با کش مرورگر من یا این واقعیت است که من به عنوان ADMIN به سیستم وارد شده انجام دهید. من نمی دانم نشده است. اما من می خواستم برای آوردن این به توجه شما.

بروز رسانی -- نه ، هنوز هم برخی از صفحات CMS پیونددار از صفحه اصلی نمایش داده نمی.

UPDATE 2 -- رفتار بین به عنوان ADMIN به سیستم وارد شده و هنوز وارد سایت نشده متفاوت است. است که می تواند مشاهده شده به طور کامل ترجمه شده (یا حتی فقط در زبان مبدأ) ، صفحه نمایش برای مدیر سایت که همان صفحه نمایش داده خواهد شد برای یک میهمان. من امیدوارم که این کمک می کند.
    آخرین ویرایش توسط brubros. 07-10-11 در 19:05.

بله ، مفید خواهد بود. من تا به حال مشکل دیدن نمایش زمان سرور ترجمه ، با این حال ، چشمک می زند چرا که صفحه نمایش توسط تا به سرعت پس از آن ممکن است به خوبی برای وارد کردن یک کلید دیگری را برای ادامه و یا چیزی مشابه.

لطفا شرح مسائل خود را در تاپیک جداگانه ای این محل برای درخواست آینده. لطفا از بحث مخلوط نیست و یا ما از دست خواهد رفت.

در این لحظه من درک می کنم که ما می توانیم از اطلاعات است که ارائه دهندگان در دسترس هستند اگر گزینه ای را برای نشان دادن زمان ترجمه در دسترس است.

برای مسائل شما لطفا تاپیک جدید باز برای هر شماره.

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •