مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 2 از 2 Firstاول 12
نمایش نتایج: از شماره 11 به 18 از 18

موضوع : لینک های انجمن = شکست

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

Quote نوشته اصلی توسط moman View Post
    خوب ، با تشکر از شما من این ، سعی کنید ، اما من بیشتر سوال.

آیا ممکن است که فقط ترجمه برای کسانی که به مناطق و غیر فعال کردن لینک به درستی به آدرس نقطه؟ قوز کردن که در بخش مورد نظر نمی خواهد ترجمه آن را به عنوان یک پلاگین اصلی (فقط نمایش داده شد DB به صورت جداگانه) است.
    این را ندارد به پلاگین های vB -- آن فقط باید صفحه تولید شده توسط کد vB. نگاه کنید در صفحه اصلی ما در ، دانلود و یا خرید در حال حاضر بخش -- برای کسانی که با هر پلاگین ساخته شده ، اما کد vB تولید. بنابراین الگو مناسب شامل global.php و به همین ترتیب. بنابراین اینگونه صفحات نشود می تواند به راحتی در راه من به شما شرح داده شده ترجمه.

من این کار را با فایل htaccess را امتحان کنید ، اما پنج دلار می گوید آن کار نخواهد کرد. بخش در مورد لزوما لازم نیست ترجمه در همه ، به عنوان آن بسیار تخصصی و فنی است ، بنابراین من فقط می خواهم به دور مشکلات را در فعال تصدی ترجمه که لینک های خارجی که در بخش های vB نه لزوما.
    من چک سایت شما. این خوب است -- فقط رفتن به انجمن شما ، قرار دادن برخی از ترجمه و ببینید که ردیابی به lensreviews اضافه...

من اعمال قوانین htaccess تغییر نام دهید همانطور که در صفحهی راهنمای ترجمهها را اظهار داشت.

Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true

RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]
    در حالی که این صفحه یافت نشد -- PentaxForums.com نمى گردد، صفحه 404 ترجمه شد (بدیهی است، زيرا در هيچ عنوان 'vbet وجود دارد)، و علاوه بر اين، از آن همه پيوند با ساير تارنماها در صفحه 404 بازگشت به vbseo crr اين كار متوقف شد.

بنابراین ، اجازه دهید تنها راه حل ساده تر و به خودمان سردرد را ذخیره کنید :

چگونه به لینک انجمن جلوگیری از ترجمه کنم؟

در حال حاضر ، PENTAX لنز را نقد کنید و مشخصات بانک اطلاعاتی -- صفحه اول بخش اصلی (لینک) به بازنویسی http://www.pentaxforums.com/forums/pl/lensreviews/ (404).

من می خواهم لینک به بدون تغییر باقی می ماند.
    من به وضوح نوشت که سایت اصلی تولید می شود قادر به ترجمه آن است.

همچنین -- من نمی بینیم و آنچه شما در مورد نوشتن. من آنجا بودم و لینک به lensreviews تغییر نکرده است. لطفا برای من لینک دقیق به صفحه به من بدهید جایی که من می توانید از این لینک خراب را ببینید.

کاربر ارشد

Quote نوشته اصلی توسط vBET View Post
    لطفا برای من لینک دقیق به صفحه به من بدهید جایی که من می توانید از این لینک خراب را ببینید.
    برو به PentaxForums.com -- PENTAX عکاسی انجمن و کلیک بر روی Obiektyw PENTAX Specyfikacja من weryfikacja danych (آن را در رده 4). شما 404 را دریافت کنید.

با این حال ، این لینک مشابه در نوار پیمایش (ورود اولین زیر دکمه 'بررسی') و 404 می کنید.

برای کمک شما متشکرم. من هنوز هم فکر می کنم ما در همان صفحه نیستید تا آنجا به عنوان آنچه که دقیقا مشکل است ، بنابراین اجازه بدهید من می دانم که اگر شما نیاز به توضیح بیشتر احساس راحتی کنید. یکی دیگر ، هر چند ، مشکل این است که

mysite.com / lensreviews / mysite.com / انجمن ها / PL / lensreviews بازنویسی زمانی که آن را از طریق لینک انجمن ها می رود.

من فضاهای قرار داده به طوری که آدرس تجزیه نیست.

کاربر ارشد

گمان می کنم یک محکم کاری سریع به این امر می تواند به استفاده از "جایگزینی" باشد لینک های انجمن با لینک های مستقیم به URL های موافق با هدف ". با این حال ، همانطور که من با استفاده از ضربه به ردیابی برای لینک های خارجی من ، انجام این کار خواهد بود که سیستم را شکستن.

بنابراین ، مطابق با پست من در بالا ، اجازه دهید پیدا کردن راه حل درست به این.

برو به PentaxForums.com -- PENTAX عکاسی انجمن و کلیک بر روی Obiektyw PENTAX Specyfikacja من weryfikacja danych (آن را در رده 4). شما 404 را دریافت کنید.

با این حال ، این لینک مشابه در نوار پیمایش (ورود اولین زیر دکمه 'بررسی') و 404 می کنید.

برای کمک شما متشکرم. من هنوز هم فکر می کنم ما در همان صفحه نیستید تا آنجا به عنوان آنچه که دقیقا مشکل است ، بنابراین اجازه بدهید من می دانم که اگر شما نیاز به توضیح بیشتر احساس راحتی کنید. یکی دیگر ، هر چند ، مشکل این است که

mysite.com / lensreviews / mysite.com / انجمن ها / PL / lensreviews بازنویسی زمانی که آن را از طریق لینک انجمن ها می رود.

من فضاهای قرار داده به طوری که آدرس تجزیه نیست.
    در حال حاضر آن را ببینید. که 2 لینک که شما در حال نوشتن در مورد یکسان نیست. یکی از دقیق است -- 2 دارای تاییدیه و مسئله حق در اینجا.

این با تاییدیه می رود توسط :
    Code:
    Original:
    http://www.pentaxforums.com/forums/pl/forumdisplay.php?f=35
    Then some redirection (not vBET - probably vBSEO or .htaccess):
    http://www.pentaxforums.com/forums/pentax-lens-review-specification-database/
    And next one is by vBET (added language):
    http://www.pentaxforums.com/forums/pl/pentax-lens-review-specification-database/
    Then we have next redirection (not vBET - probably vBSEO or .htaccess):
    http://www.pentaxforums.com/lensreviews/index.php
    And one more time vBET is adding language:
    http://www.pentaxforums.com/forums/pl/lensreviews/
    بنابراین در اینجا فعال تصدی اضافه کردن زبان به خاطر شما به عنوان لینک به انجمن شروع و ترجمه ردیابی بر شما. سپس شما ساخته شده 2 تاییدیه و هر فعال تصدی زمان اضافه کردن ردیابی ترجمه.

تعمیر سریع را برای شما زیر وارد نمایید (تست شده -- کپی از فایل ساخته شده و اجازه دهید به ما اطلاع کار می کند). همچنین -- شما باید به پیکربندی مجدد انجمن خود را برای رفتن به جایی که شما را در تغییر مسیر اول می خواهم اگر این امکان وجود دارد.

تعمیر سریع. باز کردن vbenterprisetranslator_seo.php فایل ، پیدا کردن خط :
    Code:
    if (isset($_COOKIE['vbet_language']) && !isset($_GET['language']) && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'external.php')) {
    و جایگزین کردن آن توسط :
    Code:
    if (isset($_COOKIE['vbet_language']) && !isset($_GET['language']) && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'external.php') && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'lensreviews/index.php')) {
    همچنین ما برای برخی از راه حل بهتر گنجانده شده در vBET به دنبال. در این لحظه vBET تنها چک کردن URL اصلی -- ما در مورد وضعیت مانند مال شما فکر نمی کردم. من اين موضوع را بازگشايي ميکنم . بسته خواهد شد زمانی که راه حل رسمی خواهد شد در vBET گنجانده شده
    آخرین ویرایش توسط vBET. 25-12-09 در 18:02.

کاربر ارشد

از شما متشکرم! من بار کد کمی است ، اما آن را انجام داد کار. در ابتدا من به حال برای قرار دادن 'PENTAX لنز به بررسی و مشخصات پایگاه داده برای strpos ، اما من بیشتر آن را به' بررسی که من نیز سوم ، حزب PentaxForums.com PENTAX لنز چکیده پایگاه داده -- صفحه اول بخش اصلی که در خطا بود هدایت می شوید.

PHP Code:
    if (isset($_COOKIE['vbet_language']) && !isset($_GET['language']) && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'external.php') && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'-review-')) { 
    بنابراین در حال حاضر هر دو / lensreviews / و / userreviews / که به درستی هدایت می شوید.

باز هم متشکرم!

از شما متشکرم! من بار کد کمی است ، اما آن را انجام داد کار. در ابتدا من به حال برای قرار دادن 'PENTAX لنز به بررسی و مشخصات پایگاه داده برای strpos ، اما من بیشتر آن را به' بررسی که من نیز سوم ، حزب PentaxForums.com PENTAX لنز چکیده پایگاه داده -- صفحه اول بخش اصلی که در خطا بود هدایت می شوید.

PHP Code:
    if (isset($_COOKIE['vbet_language']) && !isset($_GET['language']) && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'external.php') && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'-review-')) { 
    بنابراین در حال حاضر هر دو / lensreviews / و / userreviews / که به درستی هدایت می شوید.

باز هم متشکرم!
    3.3.0 تا به پارامتر های اضافی نادیده گرفتن آدرس ها '-- آن را از آدرس ها انتخاب را از ردیابی ترجمه. لطفا

صفحه 2 از 2 Firstاول 12

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •