مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 6 از 6

موضوع : غیر فعال کردن اما نمی نصب

نمای دورگة

پست قبلی Previous Post   Next Post پست بعدی
    میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

برای یادداشت خود را.

همانطور که من درک می کنم کد شما خواهد شد مایکروسافت نسخه پرداخت شده مورد نیاز است -- آن را حق است؟

درباره نمودار - لطفا توجه داشته باشید که آن را بگوید که چگونه بسیاری از صفحات نمایه سازی شده بود - فقط چند صفحه از crawled. و بیشتر صفحات، از crawled شده بود، زیرا که در آن تحویل داده سریعتر (نگاه کنید به نمودار آخرین). بنابراین گوگل در علم و تکنولوژی سیاسی واکنش نشان می دهند نیست - آن را در زمان پاسخ واکنش نشان می دهد فقط به سرور شما بیش از حد است. هنگامی که سرور پاسخ سریعتر روبات سریعتر می خزد.
    من می بینم که فاضلاب خود را شروع به پاسخ سریعتر زمان طولانی قبل از شما غیر فعال علم و تکنولوژی سیاسی (در آغاز ماه سپتامبر) - تعداد به افزایش دقیقا پس از آن آغاز شده خزید. همانگونه که شما از آن مربوط به زمان پاسخ.
    من در اینجا فقط یک چیز علاقه مند است. دیروز شما نوشت که شما می خواهید برای غیر فعال کردن علم و تکنولوژی سیاسی. بنابراین علم و تکنولوژی سیاسی دیروز بود هنوز هم فعال است در فروم خود، اما در نمودار شما مشخص شده 6 روز گذشته به عنوان معلول علم و تکنولوژی سیاسی (که من درک می کنم هر زاویه در نمودار اندازه گیری از یک روز) - چیزی پس از آن حق در اینجا ...

با توجه به اطلاعات رو از شما گوگل خزنده (نه نمایه سازی - آن است که یکسان نیست) بسیار سریع تر از زمانی که علم و تکنولوژی سیاسی هنوز هم فعال بود. تنها اندازه گیری اخیر در نمودار این است که علم و تکنولوژی سیاسی غیر فعال بود. لطفا به اطلاعات گمراه کننده نمی دهد. البته ارتباط بین زمان واکنش و تعداد صفحات از crawled وجود دارد، اما سرور خود را در پاسخ دادن بسیار سریع تر از زمانی که علم و تکنولوژی سیاسی بود هنوز در. شاید به این دلیل که به جای انتظار برای ترجمه خارجی سرور خود را بلافاصله سهمیه بندی بیش از حد اطلاعات (در مورد هفته پیش آغاز شده). شاید به دلیل تغییرات پیکربندی (کش مهمان در ماه قبل و یا چیزی شبیه به آن تبدیل شده).

و یکی بیشتر فکر می کنم -- آیا شما واقعا فکر می کنم که ترافیک ربات تا به همان مقدار به عنوان ترافیک مردم واقعی؟ روبات نمی خواهد در تبلیغات کلیک کنید ، ربات حساب در فروم خود را ایجاد کنید و روبات مطالب ارزشمند را در فروم خود را ایجاد کنید. بنابراین من شخصا فکر می کنم که اطلاعاتی که شما ترافیک بیشتر خزنده داشته است خبر خوبی نیست -- این تنها خبر. شما ترافیک واقعی و واقعی از مردم از جامعه خود را گشاد است.

برگردیم به این موضوع -- آیا شما نیاز به کمک بیشتر در این موضوع؟
    آخرین ویرایش توسط vBET. 06-10-11 در 11:19.

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •