مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 6 از 6

موضوع : غیر فعال کردن اما نمی نصب

کاربر ارشد

Default غیر فعال کردن اما نه حذف

با توجه به مسائل با ترجمه، من می خواهم برای غیر فعال کردن علم و تکنولوژی سیاسی برای یک دوره طولانی، اما هنوز هم می خواهید این گزینه دوباره سیستم را قادر می سازد تا در دسترس می باشد.

در علاوه بر این به غیر فعال کردن این افزونه، چه تغییراتی باید به پیکربندی انجمنهای تخصصی و. htaccess تغییر نام دهید به منظور ایجاد این اتفاق می افتد؟

در حال حاضر ، حتی با plguin غیر فعال است.

اگر شما می توانید از من با قطعه کد دقیق ارائه سپاسگزار من خواهد بود ، همانطور که من ZIP اصلی من حذف شده.
    آخرین ویرایش توسط moman. 05-10-11 در 21:39.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

آیا غیر فعال کردن علم و تکنولوژی سیاسی:
    1. غیر فعال کردن آن را در CP مدیریت
    2. تبصره vbet مقررات در .htaccess. اگر شما به خاطر کسانی هستند که در بررسی کنید سپس vbet بسته نرم افزاری در do-not-upload/tools/redirecting-rules دایرکتوری
    3. برگرداندن تغییرات ادغام در فایل می باشد. ساده ترین راه - فقط فایل های اصلی آپلود. در صورتی که شما فایل های فشرده را نداشته باشند - آن را دانلود کنید از صفحه ارائه دهنده است. سخت ترین راه - باز readme.html در بسته بندی فعال تصدی و در آنجا شما را دقیقا شرح داده شده است که ساخته شده بود - فقط آن را در راه مخالف.

عاقلانه این است برای حذف -- هنگام حذف شما تمام کش پایگاه داده خود را سست خواهد شد.

لطفا توجه داشته باشید که امروز ما نسخه جدید علم و تکنولوژی سیاسی است که برای ترجمه محدودیت آماده رها کنید. این بدان معنی است که در صورتی که اگر یک ارائه شده است در دسترس نیست از آن خواهد خود را به دیگری تغییر دهید و چک قبلی یک بار در ما را به دیدن است که آن را دوباره در دسترس است. همچنین در مورد زمانی که شما در حال حاضر رسیدن به محدودیت های خود را در تمام ارائه دهندگان آن را ترجمه ساختگی - استفاده از ترجمه کش نمایش داده خواهد شد، اما برای یکی از جدید شما فقط آزمون اصلی به جای یکی خالی مانند تا به حال. جزئیات در اطلاعیه ها باشد. ما در حدود 1 ساعت آزاد کند.

لطفا بگویید آیا شما نیاز به کمک بیشتر در اینجا

کاربر ارشد

لطفا توجه داشته باشید که امروز ما نسخه جدید علم و تکنولوژی سیاسی است که برای ترجمه محدودیت آماده رها کنید. این بدان معنی است که در صورتی که اگر یک ارائه شده است در دسترس نیست از آن خواهد خود را به دیگری تغییر دهید و چک قبلی یک بار در ما را به دیدن است که آن را دوباره در دسترس است. همچنین در مورد زمانی که شما در حال حاضر رسیدن به محدودیت های خود را در تمام ارائه دهندگان آن را ترجمه ساختگی - استفاده از ترجمه کش نمایش داده خواهد شد، اما برای یکی از جدید شما فقط آزمون اصلی به جای یکی خالی مانند تا به حال. جزئیات در اطلاعیه ها باشد. ما در حدود 1 ساعت آزاد کند.
    من در واقع پیاده سازی این ویژگی زمانی که من را کشف کرد مترجم مایکروسافت. با این حال ، محدود کردن آنها به 400.000 کاراکتر / ساعت ، یا 2000000 کاراکتر در هر روز (حتی با OAuth) است. در گذشته من بیش از 1GB از ترجمه در هر روز ، که می تواند به میلیاردها از شخصیت های برابر ، و یا گرفتن ذخیره شد. این به این معنی است که من همیشه بیش از سهمیه بندی ارائه دهندگان در طول هر یک ساعت ، که من بیش از 2،000 ساعات روز : از pageviews ترجمه شدن بود.

این شرم آور است که من واقعا دوست داشت علم و تکنولوژی سیاسی، کاربران آن را مفید، و من تا به حال تعداد زیادی از سرگرم کننده است گسترش و بهبود آن (یعنی ادغام ReviewPost، و غیره).

در اینجا تابع من نوشت : به واکشی نشانه رمز OAuth (که من بعد در memcache ذخیره می شود تا زمانی که منقضی شده) ، این خواهد بود پیشنهاد دیگری برای انتشار در آینده به عنوان مایکروسافت به زودی آن نیاز :

PHP Code:
    function request_new_token() {

$obj_connection curl_init();

$arr_query_bits = array (

'client_id' => 'your client id',

'client_secret' => 'your secret',

'scope' => 'http://api.microsofttranslator.com',

'grant_type' => 'client_credentials'

);

$str_query http_build_query($arr_query_bits);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_URL'https://datamarket.accesscontrol.windows.net/v2/OAuth2-13');

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_HEADER0);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_FOLLOWLOCATION1);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_RETURNTRANSFER1);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_POSTFIELDS$str_query);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_POSTTRUE);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_TIMEOUT1);

$str_response curl_exec($obj_connection);

curl_close($obj_connection);

$matches = array();

preg_match('/\"access_token\":\"([^"]+)\"/'$str_response$matches);

$token $matches[1];

preg_match('/\"expires_in\":\"([\d]+)\"/'$str_response$matches);

$expires $matches[1];

return array(
    $token$expires);

موضوع جالب دیگری که در مورد من این است که با علم و تکنولوژی سیاسی کردن، آن را به نظر می رسد که گوگل بسیار خوشحال به صفحه اول سایت ما:

به نظر می رسد مانند از دست دادن ما در ترافیک خواهد شد که بزرگ پس از خبر خوب این همه حداقل که!

برای یادداشت خود را.

همانطور که من درک می کنم کد شما خواهد شد مایکروسافت نسخه پرداخت شده مورد نیاز است -- آن را حق است؟

درباره نمودار - لطفا توجه داشته باشید که آن را بگوید که چگونه بسیاری از صفحات نمایه سازی شده بود - فقط چند صفحه از crawled. و بیشتر صفحات، از crawled شده بود، زیرا که در آن تحویل داده سریعتر (نگاه کنید به نمودار آخرین). بنابراین گوگل در علم و تکنولوژی سیاسی واکنش نشان می دهند نیست - آن را در زمان پاسخ واکنش نشان می دهد فقط به سرور شما بیش از حد است. هنگامی که سرور پاسخ سریعتر روبات سریعتر می خزد.
    من می بینم که فاضلاب خود را شروع به پاسخ سریعتر زمان طولانی قبل از شما غیر فعال علم و تکنولوژی سیاسی (در آغاز ماه سپتامبر) - تعداد به افزایش دقیقا پس از آن آغاز شده خزید. همانگونه که شما از آن مربوط به زمان پاسخ.
    من در اینجا فقط یک چیز علاقه مند است. دیروز شما نوشت که شما می خواهید برای غیر فعال کردن علم و تکنولوژی سیاسی. بنابراین علم و تکنولوژی سیاسی دیروز بود هنوز هم فعال است در فروم خود، اما در نمودار شما مشخص شده 6 روز گذشته به عنوان معلول علم و تکنولوژی سیاسی (که من درک می کنم هر زاویه در نمودار اندازه گیری از یک روز) - چیزی پس از آن حق در اینجا ...

با توجه به اطلاعات رو از شما گوگل خزنده (نه نمایه سازی - آن است که یکسان نیست) بسیار سریع تر از زمانی که علم و تکنولوژی سیاسی هنوز هم فعال بود. تنها اندازه گیری اخیر در نمودار این است که علم و تکنولوژی سیاسی غیر فعال بود. لطفا به اطلاعات گمراه کننده نمی دهد. البته ارتباط بین زمان واکنش و تعداد صفحات از crawled وجود دارد، اما سرور خود را در پاسخ دادن بسیار سریع تر از زمانی که علم و تکنولوژی سیاسی بود هنوز در. شاید به این دلیل که به جای انتظار برای ترجمه خارجی سرور خود را بلافاصله سهمیه بندی بیش از حد اطلاعات (در مورد هفته پیش آغاز شده). شاید به دلیل تغییرات پیکربندی (کش مهمان در ماه قبل و یا چیزی شبیه به آن تبدیل شده).

و یکی بیشتر فکر می کنم -- آیا شما واقعا فکر می کنم که ترافیک ربات تا به همان مقدار به عنوان ترافیک مردم واقعی؟ روبات نمی خواهد در تبلیغات کلیک کنید ، ربات حساب در فروم خود را ایجاد کنید و روبات مطالب ارزشمند را در فروم خود را ایجاد کنید. بنابراین من شخصا فکر می کنم که اطلاعاتی که شما ترافیک بیشتر خزنده داشته است خبر خوبی نیست -- این تنها خبر. شما ترافیک واقعی و واقعی از مردم از جامعه خود را گشاد است.

برگردیم به این موضوع -- آیا شما نیاز به کمک بیشتر در این موضوع؟
    آخرین ویرایش توسط vBET. 06-10-11 در 11:19.

کاربر ارشد

مشکل حل شده است ، بنابراین جواب منفی ، به کمک بیشتر نیاز ندارد در حال حاضر است. من ترجمه ها در اطراف نگه دارید ، اما به علت ترافیک بالا ، آن را در مورد من امکان پذیر نیست. شاید در آینده یک API آزاد و قدرتمند خواهد بود ساخته شده در دسترس است که می داند!

این مسئله که بسیاری از صفحات ترجمه شده بودند حلق آویز شد. اضافه کردن این به تماس های حلقه به نظر می رسد برای افزایش توان کلی (فلسفه من این است که اگر آن را در یک ثانیه کامل نیست ، آن را نمی خواهید برای تکمیل است) :
    curl_setopt ($ obj_connection ، CURLOPT_TIMEOUT ، 1) ؛

این است چرا منطقه آبی سریعتر (همراه با حافظه پنهان بزرگتر).

در حالی که این قطعا به تفسیر ، نمایه سازی موتور جستجو کامل کلیدی است برای موفقیت یک سایت است ، و کسی چه می داند شاید حضور از ترجمه صدمه زدن به نمایه سازی از اصلی سایت من (انگلیسی) مطالب؟

ما همچنین امیدواریم که که ترجمه دوباره آزاد خواهد شد ، ما از ارائه دهندگان بیشتر ترجمه (آزاد یا رقابتی) پیدا کردن و یا حداقل از آن خواهد شد ارزان شما می توانید با ما که ما آن را می خواهم اعتماد OK -- در صورت عدم پشتیبانی مورد نیاز در حال حاضر این موضوع ما نزدیک است. لطفا به خاطر داشته باشید که ما در حال حاضر حمایت از صف ارائه دهندگان که اجازه می دهد تا به استفاده از یکی از این تا زمانی که شما محدودیت اعلان مورچه سپس به طور اتوماتیک به یکی دیگر سوئیچ (و بررسی هر 10 دقیقه می کند ترجیح داده یکی از دوباره در دسترس). هنوز برخی از مسائل در اینجا (نسخه بتا) -- در حال حاضر ارائه دهنده ما به عنوان علامت در دسترس نیست در صورت هر گونه خطا رخ می دهد (به نظر می رسد لازم نیست) ، اما ما در حال حاضر نظارت بر زمانی که ارائه دهندگان مشخص شده در فروم ما قابل دسترس نباشد و اصلاح مسائل. امیدواریم که ما دوباره دیدار خواهند کرد

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •