مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 1 از 6 123 ... آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 1 به 10 از 58

موضوع : چگونه برای حذف کد فعال تصدی زبان

نمای دورگة

پست قبلی Previous Post   Next Post پست بعدی
    کاربر ارشد

Exclamation چگونه برای حذف کد فعال تصدی زبان

من حذف شود اما vbet کد زبان نبود حذف شد [لانگ=x]، etc I don't want to have to go through hundreds of pages to remove them manually so did I miss a step? Can the code be removed without having to go through every single thread/post?

بازنشسته ؛)

در حال حاضر نصب خواهد شد vbet نه bbcode را تمیز کنید، لطفاً به یاد داشته باشید که صفحات در زبان بيگانه در اين زبان، پس شما کاربران را از دست داده پس از برداشتن vbet، علاوه بر اين خيلی مشکل خواهد بود تا به اين ترتيب خواندن untranslated پست - شاید بهتر است راه حل این است که حذف اين پست ها.
    اما اگر شما می خواهید تنها به حذف "[زبان = X" و غیره می تواند برای شما یک روبات ، پاک کن را تا پایان هفته کد

کاربر ارشد

چیزی که من نیاز به تمیز کردن آدرس ها... آدرس اینترنتی برای موضوعات که توسط کسی که تا به حال یک زبان خارجی را در صفحه مشخصات شان را هنوز نشان [langtitle = X] [/ langtitle] چگونه می توانم این مشکل رفع شود؟

من خلاص شدن از دموكراسی لانگ=x]، [ /لانگ]، [notranslate] و غيره با استفاده از vb خودسانسوری بزنند. من مأيوسانه به کمک نياز دارند كه با urlها گرچه ...

.xxxxx.com/forum/f23 / [langtitle = FR] insigne - vrai - OU - FAUX - [langtitle] -5565 / : در اینجا یک فرد

چگونه زباله را خارج و تبدیل آن به :

http://www.xxxxx.com/forum/f23/Dinsi...-ou-faux-5565/
    آخرین ویرایش توسط vBET. 11-10-11 در 00:40. دلیل : BBCode روشن correctoin

کاربر ارشد

با عرض پوزش ولی من نیاز به ضربت این...

همچنین ، تغییر مسیر لینک ها در حال حاضر کار برکنار شده در صفحه اول گوگل به صفحات زبان های خارجی در فروم من؟
    آخرین ویرایش توسط norku. 05-10-11 در 21:11.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

همانطور که رادک نوشت : -- ما برای شما آماده ربات (پی اچ پی اسکریپت) که تمام لانگ ، langtitle و BBCodes notranslate حذف. این کار باید انجام شود و در این هفته به شما ارائه شده است.

اگر در URL langtitle به این معنی است که langtitle را به عنوان موضوع گنجانده شده است. به سادگی عنوان موضوع و حذف آن را تعیین کنید و تغییر دهید. در جاهایی که مهم هستند و نمی توانید صبر کنید لطفا فقط آن را تغییر دهید دستی. در جاهای دیگر ، لطفا صبر کنید برای اسکریپت.

کاربر ارشد

سلام ،

چرا شما مردم هشدار مى دهند كه اين طور زنده اجرا كرد vbet کد حذف نمی شود وقتی که شما خواهید نصب حذف شود؟ چرا که شما از قبل می دانید که اگر ابزار اين اتفاق مى افتد؟ من خیلی ممنونم ولی من دوست دارم شبیه آن كمك به طور كامل نصب و نه صبر کنید در حالی برای هفته گوگل مشخصاتی است نادرست می تواند urlهای مشکل دار ...

در مورد تغییر مسیر برای دا / ، / د / ES موضوعات و غیره است که گوگل در حال حاضر نمایه چه؟
    آخرین ویرایش توسط norku. 05-10-11 در 14:12.

سلام ،

پاسخ به پرسش شما بوث است - چون واقعا نامعمول به نصب vbet وقتی که واقعا نياز است و به كار گرفته شده است. ما از شما خواهش کنم برای اين ابزار يك بار قبل از آن، اما اين تصميم به اقامت کاربر با vbet فقط شيعة اماميه و صدق می كند.

همچنین ما می توانیم این کار را در کد حذف انجام نمی -- حذف نمی تواند به طور بالقوه مضر. آنچه شما نیاز دارید نسخه پشتیبان تهیه بانک اطلاعاتی در صورت هر گونه مشکلات نیاز دارد.

همچنين لطفا توجه داشته باشید که اگر شما افراد معلول vbet بعد گوگل نقشه سايت نادرست نخواهد شد، چرا که چنين نيست می تواند urlهای مشکل دار نمایش داده می شود.

برای در حال حاضر نمایه -- فقط قواعد تغییر مسیر که تمام کسانی که درخواست را به یک تغییر مسیر ایجاد کنید. با استفاده از این (لطفا تست آن) :
    Code:
    #RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ / [L,QSA]
    #RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ /$2 [L,QSA]
    افزودن فوروم هيئت مديره وجود دارد.اگر شما فقط مشکل شما به ما vbet قواعد و ما شما را دوباره عوض شد. يا به عبارت ديگر - 2 اولين كساني هستند كه شما بايد قوانين vbet رفع vbenterprisetranslator_seo.php؟ vbet_lang = $ 1 & هدایت می شوید =

کاربر ارشد

اين بازنويسى قواعد کار نمیکند. هر وقت پير vbet صفحه است به نام آن كلي 404.

من در نصب vb /ميزگرد

. htaccess تغییر نام دهید در public_html هاست

PHP Code:
    RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ / [L,QSA]
    RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ /$[L,QSA

هر گونه اخبار در مورد ابزار حذف کد BB؟
    آخرین ویرایش توسط norku. 06-10-11 در 09:59.

دایرکتوری تالار ارسال در جای اشتباه ، استفاده از این یکی :
    Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ /forum/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ /forum/$2 [L,QSA]
    #just comment to see whole 2nd rule
    اما این فرض کنید در دایرکتوری انجمن در public_html هاست. بهترین راه این است -- تنها استفاده از قوانین به حال قبل و تغییر آن است. اگر شما هیچ کدام را نداشته باشند ، پس ما باید برای پیدا کردن یک حق. با استفاده از این در پوشه انجمن خود را برای اولین بار. اگر شما می خواهید به استفاده از آن را در دایرکتوری اصلی ، در ابتدا بدون اضافی / انجمن بررسی
    آخرین ویرایش توسط vBET. 06-10-11 در 11:43.

کاربر ارشد

همه چيز خوب است با htaccess در كار / وقتی که vbet نصب شده بود. بله، من سعی کردم اول ولی قواعد قديمى من ناديده گرفته مى شوند. من نمی توانم به شما قواعد كار در هر دو /ميزگرد يا /. من فقط چیزهایی را به عنوان ديده بان هستند و گوگل به دوکانش 404 پس از 404 مسوول سايت ابزارهای تمیز redirect اما من ترجيح مي دهم.

نگاهی به؟ من می توانم PM شما مدیر / FTP دسترسی داشته باشید.
    آخرین ویرایش توسط norku. 06-10-11 در 13:32.

صفحه 1 از 6 123 ... آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •