من حد شخصیت من برای گوگل مجموعه ای را به 100.000 perday با تنظیمات من "همیشه استفاده از گوگل" ، "استفاده از گوگل API V2" ، "استفاده از تشخیص گوگل" زمانی که من به آن محدود و دیگر نتایج : از گوگل پرداخت می شود آن را امکان پذیر برای API های آزاد و سپس شروع به تولید نتایج؟
بنابراین به عنوان مثال استفاده از از حد گوگل از پیش تعیین شده من و گوگل و دیگر هیچ نتیجه برای من (احتمالا بازگشت کد خطا مانند کسانی که در گوگل کد آزمون خود را) را برمی گرداند که نتیجه برگردانده نمی این امر می تواند خوب اگر علم و تکنولوژی سیاسی به طور خودکار به رسمیت شناخته شده کد خطا و پس از آن درخواست به API های دیگری مانند مایکروسافت (یا هر چیز دیگری که علم و تکنولوژی سیاسی بعد از) این راه ما در حال گرفتن برخی از نتیجه مطمئن فرستاده شده است - برای من این امر می تواند بسیار با ارزش با توجه به این که محدودیت حتی با نسخه های پرداختی وجود دارد، آن را به شما اجازه می دهد تا محدودیت های ترجمه خود را گسترش دهد.
به عنوان مثال
گوگل مجموعه ای 100،000 نویسه در هر روز> استفاده می شود تا> علم و تکنولوژی سیاسی حرکت به API بعد در لیست> 400K مایکروسافت در هر ساعت یا 4M زمانی که حد رسیده علم و تکنولوژی سیاسی بررسی API قبل و بعد برای دیدن اگر محدودیت برداشته شده و یا برخی از کمک هزینه> یا به API بعد یا حرکت به گوگل پرداخت می شود که حد دوباره به> بررسی API بعدی .... و غیره و بنابراین چک کردن دایره پس از دریافت کنندة یک کد خطا را در حمل، بسیار زیاد توانایی ثابت به ترجمه.