مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 10 از 14

موضوع : بخشنامه چک کردن و سوئیچینگ از API ها برای حفظ جریان ترجمه

زربفت نگاه

پست قبلی Previous Post   Next Post پست بعدی
    میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

من درک می کنم ، توضیحات شما و نقطه خود را. در حال حاضر ما باید برای پیدا کردن چگونه آن را فرض کنید که برای کار از لحاظ فنی.

یکی از مشکل من در اینجا ببینید که ما چگونه خواهد شناخت که ما در حال حاضر محدودیت های بعد از آن جایی که رسید قبل از در دسترس است.

ما به سادگی می توانید در هر زمان درخواست ارائه دهنده مورد نظر و سپس به یک بعدی بروید. این عملکرد هزینه خواهد شد - چرا که برای هر درخواست خود را به صفحه ای که نیاز به ترجمه، ما تماس ناموفق به ارائه دهنده مورد نظر ساخته شده، و سپس به یک بعدی (بنابراین می توان آن را چند تماس ناموفق زمانی که علم و تکنولوژی سیاسی API های بیشتری پشتیبانی).

راه حل دیگر خواهد بود برای ذخیره اطلاعاتی که ارائه دهنده ترجیح داده است در دسترس نیست و به طور مستقیم به یکی بعدی. این امر می تواند بسیار سریع تر ، چرا که چک کردن متغیر های محلی بسیار سریع تر از انتظار برای پاسخ سرور خارجی است. این بار ما مسئله دیگر -- ما نمی دانیم که زمانی که ارائه دهنده ترجیح داده در دسترس است. البته ما می توانیم از برخی از کار برنامه ریزی شده است که برای ساده (کوتاه) ترجمه به عنوان مثال بخواهید یک بار در هر ساعت / روز آن را چک کنید. بنابراین در این استراتژی ما باید تصمیم بگیرید که هر چند وقت یکبار به طور پیش فرض کار چنین فرض کنید به کار. البته ما آن را تنها زمانی که برخی از ارائه دهنده به عنوان در دسترس نیست مشخص شده چک کنید.
    همچنین اگر ما علامت گذاری به عنوان ارائه دهندگان به عنوان در دسترس نیست -- چه باید بکنید هنگامی که ما می دانیم که تمام ارائه دهندگان در دسترس نباشد -- اضافه کردن برخی از اطلاعات برای کاربر نهایی و یا فقط ترجمه آنچه که در کش و بقیه به عنوان اصلی ، بدون هر گونه اطلاعات اضافی در باره فقدان موقت از ارائه دهندگان ترجمه .

مهم نیست که در راه آن انجام خواهد شد ، گوگل به عنوان درمان API (V1 یا V2 بسته به تنظیمات) -- هیچ حس آن را تقسیم وجود دارد ، زیرا گوگل V1 خیلی زود بسته خواهد شد.

چیز دیگر این است که اجازه می دهد تا پیکربندی ارائه دهندگان صف برای هر جفت زبان به طور جداگانه. در این لحظه علم و تکنولوژی سیاسی در حال حاضر اجازه می دهد تا به پیکربندی ترجمه ارائه دهنده برای هر جفت زبان. من فکر می کنم که ما می توانیم آن را از یک مقدار به مقادیر جدا شده با کاما (CSV) را تغییر دهید. به این ترتیب ما برای هر جفت زبان که ارائه دهندگان حمایت از این ترجمه و چه می دانم ترجیحات سفارش (فقط نظم در لیست CSV) هستند.

لطفا توجه کنید : این برخی از تاثیر عملکرد به هر حال. به جای ایجاد یک شی برای ترجمه ما باید برای ایجاد آرایه ای از اشیاء و شی لفاف اضافی (به آن را شفاف برای بخش های دیگر از کد و کمتر اشکالات مستعد). البته ما اشیاء را برای ارائه دهندگان ما می دانیم در این لحظه در دسترس نیست را ایجاد کنید.
    راه حل برای این که به پیکربندی مجدد برای عملکرد بهتر می شود و حذف صف ارائه دهندگان -- درست مثل آن است که در حال حاضر است -- یکی از ارائه دهنده هر جفت زبان.
    این نباید برای عملکرد گران باشد ، اما هنوز هم برخی از منطق های اضافی و مصرف حافظه.

لطفا بگویید که راه حل است ترجیح داده.
    آخرین ویرایش توسط vBET. 04-10-11 در 18:24. دلیل : typo

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •