مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 4 از 4

موضوع : توضیح بیشتر برای استفاده مداوم از vbenterprisetranslator_seo.php

کاربر ارشد

Default توضیح بیشتر برای استفاده مداوم از vbenterprisetranslator_seo.php

من این موضوع را در دیگر موضوع معدن افزایش یافته و برای شروع یک موضوع جدید درخواست شده بود ، بنابراین در اینجا آن است که
    Quote نوشته اصلی توسط Simon Lloyd
    من بیشتر از مسائل ، vbenterprisetranslatot.php با استفاده از تمام زمان CPU من ، لطفا به زیر :
    PID ************ مالک اولویت ٪ CPU حافظه فرماندهی ٪
    12493 (ردیابی) (کشتن) thecodec 0 -- 104 -- 0،5 مسیر / usr / بن / PHP / صفحه اصلی / thecodec / public_html / ایجاد تنظیمات ثبت / vbenterprisetranslator_seo.php
    12496 (ردیابی) (کشتن) thecodec 0 -- 72،0 -- 0،5 مسیر / usr / بن / PHP / صفحه اصلی / thecodec / public_html / ایجاد تنظیمات ثبت / vbenterprisetranslator_seo.php
    12495 (ردیابی) (کشتن) thecodec 0 -- 67،0 -- 0،5 مسیر / usr / بن / PHP / صفحه اصلی / thecodec / public_html / ایجاد تنظیمات ثبت / vbenterprisetranslator_seo.php
    12492 (ردیابی) (کشتن) thecodec 0 -- 42،0 -- 0،6 / USR / بن / PHP / صفحه اصلی / thecodec / public_html / ایجاد تنظیمات ثبت / vbenterprisetranslator_seo.php
    12490 (ردیابی) (کشتن) thecodec 0 -- 23،5 -- 0،6 / USR / بن / PHP / صفحه اصلی / thecodec / public_html / ایجاد تنظیمات ثبت / vbenterprisetranslator_seo.php
    12484 (ردیابی) (کشتن) thecodec 11،7 -- 0 -- 0،6 / USR / بن / PHP / صفحه اصلی / thecodec / public_html / ایجاد تنظیمات ثبت / vbenterprisetranslator_seo.php
    20732 (ردیابی) (کشتن) مای 0 -- 1،8 -- 6،2 مسیر / usr / sbin پیدا / mysqld -- basedir = / -- datadir = مسیر / var / معاونت / مای -- کاربر = مای -- PID فایل = / ور / معاونت / مای / server.thecodecage.com.pid -- جست و خیز ، خارجی ، قفل کردن --

من 4 پردازنده و آن کشتن روی سایت خودم تهیه کنم در حال حاضر که آن را نمی تونم ترجمه! ، من از کار افتاده نیمی از ترجمه و هنوز هم این مسئله!

آیا کسی می تواند کمک کند؟
    پاسخ مایکل :
    Quote نوشته اصلی توسط vbet
    لطفاً با استفاده از یک نخ در يك مسئله. موضوع جديد براي استفاده از نخ ديگر. یک مدت کوتاهی - نه آن vbenterprisetranslator_seo.php انجام مي گيرد كه تمام منابع شما - فوروم شما تمام است، زيرا هر فوروم trought vbenterprisetranslator_seo درخواست مى رود.php که تنها چند مجموعه متغیرها به vbseo.php و شامل منابع درخواست شده واقعا. شما تمام فوروم شما ترافيک به این فایل شما با فایل .htaccess. پس وجود ندارد با اين موضوع اصلا فایل - اين است که تمام فوروم مصرف. شرح بيشتر در اين زمينه اگر لازم است - لطفا برای آن نخ باز جديد يا پيدا كردن وجود دارد. يك موضوع در يك نخ
    شما میتوانید هر چه بيشتر توضيح بدهيد چون اگر من vbet غیرفعال کنید سپس فایل است که هنوز هم مورد استفاده قرار مى گيرند، اگر من تغییر نام فایل که در اين ميدان نمی توان دسترسی داشت.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

همانطور که می بینید باز کردن فایل بدون منطق است که می تواند حتی 1 درصد از CPU شما را مصرف وجود دارد. این تنها کنترل کننده جلو (و یا حتی فقط یک فیلتر) که اجازه می دهد تا برای ادغام تغییرات لینک فعال تصدی (کد زبان) با بایگانی شده است. در غیر این صورت می باشد که تغییرمسیر بر روی لینک فعال تصدی استفاده کنید. بنابراین تمام ترافیک در فروم شما می آید توسط فایل. این فایل تنها مجموعه متغیرهای چند مورد نیاز می باشد و پس از آن شامل vbseo.php خود.

پس اگر می خواهید با استفاده از vbulletin vbseo و بدون vbet کنيد که آن همه درخواست شما از طريق vbseo مى رود.php است که کنترل کننده vbseo جلو. وقتی که شما استفاده از vbet نيز بعد ما اضافه کنید فقط یک کمی قبل از فیلتر vbseo.php جلو کنترل کننده، که لازم است برای ادغام شدن. بدين ترتيب برنامه ها كه شما مشاهده مى كنيد نه چند فایل انجام مي گيرد، اما اين که چگونه منابع منابع زيادى طول مى كشد تا پيش مى آيد كه خواهش مى كنم. تغار فایل. و هر بار درخواست این است که مجبور است، چون vbseo ايجاب می كند كه همه درخواست های مشرق می آید vbseo.php

البته انجمن خود را بدون فعال تصدی منابع کمتر خواهد شد -- ترجمه آزاد نیست ، اما شما که هنوز نتایج SE مشابه تنها با vbseo.php به جای فایل. این معماری توسط وی مجبور شده است. فعال تصدی فایل را در تمام استفاده نمی کند ، زمانی که بدون باشد استفاده می شود.

و هنگامی که شما فعال تصدی فایل غیر فعال شده است که هنوز هم استفاده می شود ، چون شما هنوز هم تغییرمسیر تمام درخواست های انجمن شما وجود دارد. htaccess تغییر نام دهید. شما باید قوانین فعال تصدی وجود دارد ، نظر خود را بیان کنم. اما من فقط نوشت : آن را بیش از حد را تغییر دهید شما چیزی مشابه ، تنها با vbseo.php به جای فایل ، چرا که باشد نیاز به قوانین تغییر مسیر به فایل vbseo.php. اگر شما نگاهی نزدیک به اندازه کافی شما می توانید که قواعد فعال تصدی (برای صفحه ترجمه نشده است) به سادگی از قوانین مشابه برای vbseo.php فقط به فایل فیلتر ما.

و قواعد در فایل htaccess تغییر نام دهید به همین دلیل انجمن خود را در دسترس بود هنگامی که شما نام فایل را تغییر نمی دلیل. شما هنوز هدایت شد وجود دارد ، اما جای دیگر وجود ندارد.

لطفا به من بگویید آیا شما سوالات بیشتری در این زمینه

کاربر ارشد

برای توضیح -- آن را کردم!

شما می توانید علامت گذاری به عنوان حل در حال حاضر.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

بزرگ -- مشخص شده به عنوان حل

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •