مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 3 از 3 Firstاول 123
نمایش نتایج: از شماره 21 به 24 از 24

موضوع : ترجمه های خالی.

کاربر ارشد

من تا به حال برای غیر فعال کردن فعال تصدی در حال حاضر. انجمن کل من دائما فقط به زمان فوران را به دلیل ترجمه است که نمی توان انجام رفت. بنابراین در حال حاضر من فقط صبر کنید و امیدواریم که شما می توانید راه حل خوبی است. من یک عضو برای زندگی دوست من، و من می دانم شما یک راه را پیدا.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

در حال حاضر ما در حال آزمایش جدید ترجمه API (لطفا دیدن اطلاعیه ها). به هر حال - اگر ترجمه را نمی توان انجام می شود شما باید هر وقفه ندارد ... چیزی است که اینجا نیست. وقتی که ترجمه را نمی توان انجام است، و سپس فعال تصدی باید ارائه دهنده به عنوان در دسترس نیست و علامت گذاری آن هر 10 دقیقه بررسی آن را دوباره در دسترس است. در ضمن زمانی که بدون ارائه دهندگان در دسترس هستند و سپس نتایج کش نمایش داده می شود. بنابراین هر ایست نباید اتفاق می افتد. لطفا برای باز کردن تاپیک جدید برای مسئله خود را با وقفه و جزئیات PM دسترسی - ما را بررسی خواهد کرد چه می گذرد. شاید برخی از خطا های مختلف توجه شما را از ارائه دهنده و نمی توسط فعال تصدی تبدیل شده - که توضیح دهد که چرا هنوز هم فعال تصدی تلاش می کند تا با استفاده از ارائه دهنده. ما می توانیم آن را تنها بر بررسی کنید.

راه حل واقعی در حال حاضر این مسئله را حل میکند با محدودیت رسید. اگر شما بعضی از مشکل می توان آن را توسط برخی از اشکال ایجاد می شود. ما باید آن را چک کنید به منظور بررسی - لطفا تاپیک جدید باز کردن و PM جزئیات دسترسی داشته باشید.

کاربر ارشد

من آخرین نسخه از فعال تصدی را فعال امروز برای اولین بار دوباره. من هم می توانم بچه ها بخواهید که لطفا راهنمایی من به که در آن به خاموش کردن و تمیز کردن کش (همانطور که در پیشنهاد میکال در پست بالا) چه صفحات را می توانید از مجموعه ای به ترجمه و چگونه به انجام این کار؟
    در این مرحله من تنها با استفاده از API آزاد است از مایکروسافت و Apertium، اما آنها مانند 2 دقیقه استفاده می شود. بنابراین در حال حاضر نیاز به پیدا کردن راهی برای ترجمه پیام های جدید. من همچنین در تلاش برای کار کردن یک راه برای استفاده از پرداخت گوگل API، بنابراین امیدوارم وقتی که من که در جای من می توانم فعال تصدی به کمال خود استفاده کنید دوباره. با تشکر.

بازنشسته ؛)

سلام
    Foru ناتوان کش خوش آمدید شما می توانید هر دو تنظیمات تنظیم:

admincp - > حافظه پنهان vbet - > حافظه پنهان بار دیگر برای زندگی (کل) - > حافظه پنهان بار دیگر برای زندگی (کل) : 0
    - شما ذخیره سازی داده ها برای همیشه باقی خواهد ماند

admincp - > حافظه پنهان vbet - > حافظه پنهان بار دیگر برای زندگی (کل) - >براي پاك كردن حافظه پنهان استراتژي: غیر فعال

شما می توانید "transtaling نه" برخی از صفحات با پر کردن گزینه):
    AdminCP -> فعال تصدی صفحه اصلی -> نادیده گرفتن آدرس ها:

همچنین شما می توانید استفاده کنید: <--! vBET_SNTA --> و <-- vBET_ENTA --> برچسب ها فقط در داخل محتوای که شما نمی خواهید به ترجمه و voila قرار داده - آن را نمی خواهد - شما می توانید easly قالب توسط دسترسی AdminCP -> سبک ها و قالب ها

صفحه 3 از 3 Firstاول 123

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •