بله، من در انتظار آخرین نسخه. همانطور که با توجه به میکال ما به صبر. بنابراین من واقعا امیدوارم که به زودی در دسترس خواهد بود، که به من از دست رفتن هر روز بیشتر و بیشتر.
بله، من در انتظار آخرین نسخه. همانطور که با توجه به میکال ما به صبر. بنابراین من واقعا امیدوارم که به زودی در دسترس خواهد بود، که به من از دست رفتن هر روز بیشتر و بیشتر.
همچنین توجه داشته باشید که در API V2، ترجمه گوگل، شما می توانید محدودیت های ات را هم خودت لطفا. فقط به عنوان رادک نوشت - جدیدترین نسخه فعال تصدی راه حل برای API مسدود شده توسط ارائه دهنده - ما خود را به دیگری تغییر و اگر تمام محدودیت های رسیده می شوند و سپس ترجمه ساختگی متن اصلی را نشان می دهد. فرض کنید به انتشار نسخه جدید دیروز است، اما به دلیل مسائل با اینترنت (من می دانم آن است که بی اهمیت است، اما این آخر هفته بود، در سفر و اینترنت سلفون فرض کار نمی کند) دوباره شد. این هفته ما یکی دیگر از نسخه تصحیح که موضوع را با ارائه دهندگان علامت گذاری به عنوان در دسترس نیست اغلب دستگیر شده را آزاد کند. علائم آخرین نسخه در دسترس نیست که به هر خطا را از ارائه دهنده ترجمه می آید. این کار لازم است - ما متوجه شدیم که مایکروسافت API ترجمه را می فرستد مختلف ارتباط برقرار مسائل مانند "سرور بیش از حد شلوغ"، "ایست". برای چنین اشتباهات ما لازم نیست که به نظر که محدودیت های رسیده می شوند. بنابراین نسخه بعدی آن را رفع و در نظر گرفتن ارائه دهنده ترجمه در دسترس نیست فقط برای پیام های ویژه ای که به وضوح می گوید که حد رسیده است.
پاسخ به شما پرداخت می شود گوگل ترجمه API V2 سوال. لطفا فقط برای رفتن مدیر CP -> فعال تصدی -> ترجمه و شما را به توضیح چگونه برای شروع با Google API V2 ترجمه (لینک و توضیح نحوه دریافت کلید API وجود دارد) وجود دارد را پیدا کنید. لطفا به یاد داشته باشید که V2 پرداخت می شود، بنابراین شما می توانید در نظر به بررسی محدودیت ها، و شاید حذف برخی از زبان ها، و چشم پوشی از برخی از صفحات آن را ارزان تر. قیمت ها توسط گوگل کنترل، بنابراین ما می توانیم آن را تغییر دهید.
آیا شما نیاز به کمک بیشتر در اینجا؟![]()
من فقط امیدواریم که که من قادر به استفاده از نسخه های جدید که با آزاد API خواهد بود! من یک مشکل با مراجعه به پرداخت ندارد، اما گوگل نیاز به یک کارت اعتباری برای آن، و زندگی و کار در چین، و آنها هر نوع کارت اعتباری برای پرداخت چین را قبول نمی کند. بنابراین من پیچ شده است. من سعی کردم برای پیدا کردن اطلاعات مربوط به مایکروسافت پرداخت API، اما نمی تواند پیدا کردن جایی که تقاضا برای آن.
هنوز هم نسخه های بعدی گوگل API ترجمه V1 (تا زمانی که آن وجود دارد) و ترجمه رایگان مایکروسافت API (تا زمانی که آن وجود دارد) پشتیبانی می کند.
اگر سوالی دارید در مورد پرداخت برای مایکروسافت ترجمه API لطفا از اینجا: mtcont@microsoft.com
با توجه به اطلاعات است که ما از مایکروسافت بعد از 30 مارس 2012 هر کسی خواهد شد مجبور به استفاده از نسخه پرداخت شده از ترجمه API مایکروسافت حتی اگر شما تنها 2 میلیون کاراکتر / ماه رایگان استفاده کنید. این بدان معنی است که مایکروسافت هنوز هم برای این سهمیه بندی خواهد شد. هنوز هم از آن خواهد شد لازم به استفاده از مایکروسافت لاجوردی بازار:
آیا شما نیاز به کمک بیشتر در اینجا؟نوشته اصلی توسط Mail from Microsoft
![]()
آخرین ویرایش توسط vBET. 19-10-11 در 21:18.
برای میکال اطلاعات. بنابراین افراد بدون کارت اعتباری نخواهد بود قادر به استفاده از گوگل یا مایکروسافت. بنابراین فعال تصدی بدون استفاده از برای من باشد. این است که واقعا بدترین خبر!
من مطمئن هستم که در مورد روش های پرداخت مایکروسافت در حال حاضر است. و البته ما هیچ ایده گوگل خواهد شد روش های پرداخت جدید اضافه کنید - این است که خارج از نفوذ ما. لطفا درخواست گوگل برای روش های پرداخت بیشتر.
همچنین با توجه به این اطلاعات را از یکی از کاربران ما: http://www.vbenterprisetranslator.co...id-ms-api.html
مایکروسافت اشتراک (نه مانند گوگل که به اتهام در پرواز) - پس از آن باید در دسترس باشد تا با روش های مختلفی پرداخت. من درک می کنم که گوگل باید اجازه داده شود به اتهام به صورت خودکار. اما مایکروسافت به تازگی یک پیام خصوصی به پس از آن باید اجازه داده شود به پرداخت هر روش (در صف مقابل). لطفا فقط آن را بررسی کنید. ما آنجا خواهد رفت پس از انتشار بعد از فعال تصدی 4.x. در این لحظه ما هنوز رتبهدهی نشده است.
آیا شما نیاز به کمک بیشتر در اینجا؟![]()
من فقط به 4.4.4 ارتقا و بعد از 2 دقیقه بدون ترجمه در دسترس است. محدودیتی برای گوگل و مایکروسافت رسیده است. ربات از این نیاز به یک کارت اعتباری برای پرداخت API، آیا شما برای اشتراک یا نه. (مایکروسافت) بنابراین در حال حاضر فعال تصدی است استفاده از هیچ به من، و من مطمئن هستم که بسیاری از صاحبان فروم بدون کارت های اعتباری وجود دارد، یا این که می تواند از عهده ترجمه پرداخت. این یک کابوس است!
اگر شما رسید محدودیت و سپس شما فقط باید صبر کنید تا آن را دوباره در دسترس است. لطفا توجه داشته باشید که مایکروسافت در نظر دارد محدودیت های ماهانه و ساعتی، بنابراین اگر شما در حد ماهانه خود برسد هنوز رتبهدهی نشده است، پس شما ترجمه جدید به زودی (فعال تصدی چک هر 10 دقیقه انجام می دهد ارائه شده است دوباره در دسترس است).
گوگل برای دومین حد مطمئن (ما نمی دانیم که چه چیز دیگری).
لطفا توجه داشته باشید که مایکروسافت حتی بعد از مارس 2012 خواهد API به صورت رایگان با محدودیت ماهانه 2 میلیون کاراکتر (در حال حاضر 4). ما هیچ نظری ندارم که آن را قطع می شود یا نه. در این لحظه از آن شناخته شده است که وجود خواهد داشت حد رایگان در دسترس است.
در مورد قیمت و روش پرداخت - یک بار دیگر لطفا با ما تماس با ارائه دهندگان ترجمه - چه چیزی شما را از ما انتظار دارند در مورد آن انجام ...؟ :/
ما به پشتیبانی از API های بیشتری اضافه کنید در صورت امکان. هنوز هم ما هیچ اثری از نظر ارائه دهندگان حزب ترجمه 3. لطفا مسائل مستقیم به طور مستقیم به مکان های که در آن کسانی که می تواند حل شود.
آخرین ویرایش توسط vBET. 21-10-11 در 03:04.
من شما برای این میکال سرزنش نیست، من می دانم آن است که تقصیر شما نیست. حقایق درست است که من قادر نخواهد بود به استفاده از فعال تصدی آزاد API انجمن های گفتگوی من بسیار بزرگ است، و محدودیت در عرض 30 ثانیه رسیده است. پس چه خوب که من؟ و من در حال حاضر با ارائه دهندگان ترجمه. هیچ راه دیگری برای پرداخت وجود ندارد. تا دوباره، تقصیر شما نیست، اما این کدها فعال تصدی منسوخ برای انجمنها بزرگ است. (اگر شما یک کارت اعتباری را ندارند) و این یک واقعیت است!در مورد قیمت و روش پرداخت - یک بار دیگر لطفا با ما تماس با ارائه دهندگان ترجمه - چه چیزی شما را از ما انتظار دارند در مورد آن انجام ...؟ :/
ما به پشتیبانی از API های بیشتری اضافه کنید در صورت امکان. هنوز هم ما هیچ اثری از نظر ارائه دهندگان حزب ترجمه 3. لطفا مسائل مستقیم به طور مستقیم به مکان های که در آن کسانی که می تواند حل شود.
تا زمانی که شما می توانید لطفا با فعال تصدی اقامت - ما به دنبال ارائه دهندگان ترجمه دیگر، بازار در حال تغییر است تمام وقت ...
همچنین - اگر شما در گوگل V1 با استفاده از دیگر خاموش تمیز کردن کش. کش پر کردن. من می دانم که تو انجمن بزرگ دارند، اما فرض کنید که شما آن را کش شاید حدود رایگان خواهد بود به اندازه کافی برای پوشش دادن پیام های جدید است. همچنین شما می توانید فعال تصدی را به چشم پوشی از برخی از صفحات که به نظر شما برای ترجمه مهم نیست. به عنوان مثال - کانال RSS تمام وقت در حال تغییر است. شاید شما خواهد داد تا ترجمه در آرشیو ... شاید دیگر مکان های ...
مدت کوتاهی - ما شما را تشویق به در نظر گرفتن چگونه هنوز هم به استفاده از فعال تصدی با محدودیت های جدید قرار داده شده توسط ارائه دهندگان حزب ترجمه 3. و باز هم - ما می خواهیم به حمایت بیشتر است.
آیا به کمک بیشتری نیاز دارید در اینجا؟ و یا می توانید این مسئله را به عنوان مجموعه ای حل شده؟