مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 2 از 2 Firstاول 12
نمایش نتایج: از شماره 11 به 17 از 17

موضوع : مساله عزل -- خطا در خروجی زیر

عضو

می تواند ثابت ، بنابراین ما می توانیم حذف؟ THX

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

Quote نوشته اصلی توسط tsak76 View Post
    maube آن را به انجام این کار ما باید حذف تمام گروهها ثانویه که فعال تصدی می افزاید :
    این اشاره بزرگ است. در واقع این پرسش این است که به اجرا در پاکسازی از گروههای اضافی ما قادر به آن را تکثیر بود، چرا که ما در آزمایش علم و تکنولوژی سیاسی - شما را تغییر علم و تکنولوژی سیاسی، به طوری که این رفتار حتی یک اشکال، فقط عیب یابی مربوط به تغییرات شخصی خود را در علم و تکنولوژی سیاسی. و به همین دلیل است که شما باید خالی () در پرس و جو خود را (هیچ نقش علم و تکنولوژی سیاسی پیدا شد و کسانی که در فرض وجود داشته باشد).

OK لطفا برای جلوگیری از این موضوع :
    1. باز کردن فایل / شامل / vbenterprisetranslator_functions_usergroups.php
    2. مشاهده :
    PHP Code:
    function vbet_removeDefaultLanguageGroups() { 
    3. ارسال نظر »یا حذف تمام بدن خود را -- everyting تا بسته شدن} قبل از تابع vbet_removeGroupFromMembers (اما بدون آن)
    توجه : اين نکته نيست که شما قبلا مورد آزمايش قرار گرفته و هيكلى مناسب vbet اضافی حذف نقش ها، پس شما باید در طول نصب install cleanup utility.

لطفا به آن کمک

متاسفانه فعال تصدی هنوز بسیار ناپایدار است ، این اتفاق افتاده است به سایت من هم و من تا به حال به ارتقاء VB را در سیستم خود به منظور رفع آن. در حال حاضر چیزی که مشابه می بینم بیش از حد به طوری فعال تصدی مرتبط با آن

آپلود با ImageShack.us
    این است که خارج از موضوع را برای این موضوع است. برای موضوع جدید باز کردن موضوع جدید. مدت کوتاهی - به احتمال زیاد آن را یک اشکال نمی باشد و شما فقط با ارائه دهنده ترجمه مسدود شده بود. هیچ بیشتر اینجا کلیک کنید - لطفا این موضوع باز جدید، اگر شما نیاز به حمایت در این زمینه است. همانطور که من درک می کنم آن است که یک مورد نیست، زیرا شما در طول علم و تکنولوژی سیاسی عزل.

عضو

Quote نوشته اصلی توسط vBET View Post
    این اشاره بزرگ است. در واقع این پرسش این است که به اجرا در پاکسازی از گروههای اضافی ما قادر به آن را تکثیر بود، چرا که ما در آزمایش علم و تکنولوژی سیاسی - شما را تغییر علم و تکنولوژی سیاسی، به طوری که این رفتار حتی یک اشکال، فقط عیب یابی مربوط به تغییرات شخصی خود را در علم و تکنولوژی سیاسی. و به همین دلیل است که شما باید خالی () در پرس و جو خود را (هیچ نقش علم و تکنولوژی سیاسی پیدا شد و کسانی که در فرض وجود داشته باشد).

OK لطفا برای جلوگیری از این موضوع :
    1. باز کردن فایل / شامل / vbenterprisetranslator_functions_usergroups.php
    2. مشاهده :
    PHP Code:
    function vbet_removeDefaultLanguageGroups() { 
    3. ارسال نظر »یا حذف تمام بدن خود را -- everyting تا بسته شدن} قبل از تابع vbet_removeGroupFromMembers (اما بدون آن)
    توجه : اين نکته نيست که شما قبلا مورد آزمايش قرار گرفته و هيكلى مناسب vbet اضافی حذف نقش ها، پس شما باید در طول نصب install cleanup utility.

لطفا به آن کمک
    من آن را حذف اما هنگامی که در تلاش برای حذف ...

کشنده خطا: فراخوان به vbet_removeDefaultLanguageGroups تابع تعریف نشده () plugin.php (1522): محاسبه () 'کد D در خط 14
    آخرین ویرایش توسط tsak76. 05-10-11 در 16:53.

من آن را حذف اما هنگامی که در تلاش برای حذف ...

کشنده خطا: فراخوان به vbet_removeDefaultLanguageGroups تابع تعریف نشده () plugin.php (1522): محاسبه () 'کد D در خط 14
    شما فرض کنید تابع برای حذف - فقط بدن خود را (به طوری که همه چیز را پس از امضای تابع و قبل از بسته شدن}). عملکرد خود را به ماندن بگیرید. متاسفم اگر من را ندارد آن را پاک کنید.
    آخرین ویرایش توسط vBET. 06-10-11 در 00:46.

آیا شما هنوز هم نیاز به کمک و یا پاسخ آخرین اجازه می دهد تا به حل این مسئله؟

بدون پاسخ - فرض آن حل شده است. اگر این مسئله هنوز هم وجود دارد لطفا فقط اینجا بنویسید.

صفحه 2 از 2 Firstاول 12

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •