مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 3 از 3

موضوع : پیشنهادات و انتقادات

کاربر ارشد

Default پیشنهادات و انتقادات

این بیشتر شبیه پیشنهادات نسبت به درخواست ویژگیهای هستند ، ولی من فکر می کنم آنها خواهد بود علاوه بر خوش آمدید.

1. من می بینم که در صورتی که کلمه مشابه به نظر می رسد چندین بار آن را در یک صفحه ، فرستاده شده به ترجمه دو برابر شده است.
    به عنوان مثال ، برای دو dropdowns را انتخاب کنید ، شما ممکن است این کار را در URL را ببینید : & Q = انتخاب و Q = انتخاب

راه ترجمه هستند ذهن ، باید دوباره کار کرده به طوری که درخواست دو بار ساخته شده است (که هر دو گوگل و API بینگ منوط به محدودیت های سفت و سخت و پرداخت)

2. اگر ترجمه نتواند به دلیل محدود کردن استفاده از رسیده است ، متن اصلی به جای رشته های خالی را نشان می دهد.

3. زبانه ها و دندانه ها از کد منبع را حذف کنید. این عملکرد را بهبود نمی بخشد و تنها باعث می شود منبع سخت تر برای تغییر یا ساخت بر کسانی از ما که مثل اب شلپ شلپ کردن در پی اچ پی.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

سلام

1. بله شما در مورد آن حق است. قبل از آن بود این مسئله نیست و به خاطر آن مورد مشترک نیست حتی بهتر بود برای عملکرد به بررسی نمی کند ، جهان در حال حاضر در صف ترجمه. در حال حاضر می تواند امن برخی از سنت. نگاه می کنیم نزدیک به الگوریتم ما می باشد.

2. این کار تاثیر عملکرد کوچک ، اما آن را نمی باید واقعا قابل مشاهده است. ما این ارتقا دهید.

3. ما نمی خواهیم به تغییر کد را تشویق کنند -- این منجر میشود که تنها به مسائل است.

کاربر ارشد

خیلی خوب است! من هنوز با استفاده از 3.3.3 و برای یکپارچه سازی سفارشی با reviewpost و نشانه من تا به حال برای ایجاد برخی از تغییرات به کد... من در حال حاضر این امر به عنوان یکی دیگر از پیشنهادات ذکر شده ، هر چند.

پیشنهاد دیگری دارم :

4. تنظیم ایست CURL در درخواست ترجمه. هر چیزی که از 1 ثانیه طول می کشد احتمالا باید کشته شود (که این تغییر به هم برویم و با # 2 ، حتی اگر شما متن اصلی را کش نمی).

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •