نوشته اصلی توسط
Simon Lloyd
من بیشتر از مسائل ، vbenterprisetranslatot.php با استفاده از تمام زمان CPU من ، لطفا به زیر :
PID ************ مالک اولویت ٪ CPU حافظه فرماندهی ٪
12493 (ردیابی) (کشتن) thecodec 0 -- 104 -- 0،5 مسیر / usr / بن / PHP / صفحه اصلی / thecodec / public_html / ایجاد تنظیمات ثبت / vbenterprisetranslator_seo.php
12496 (ردیابی) (کشتن) thecodec 0 -- 72،0 -- 0،5 مسیر / usr / بن / PHP / صفحه اصلی / thecodec / public_html / ایجاد تنظیمات ثبت / vbenterprisetranslator_seo.php
12495 (ردیابی) (کشتن) thecodec 0 -- 67،0 -- 0،5 مسیر / usr / بن / PHP / صفحه اصلی / thecodec / public_html / ایجاد تنظیمات ثبت / vbenterprisetranslator_seo.php
12492 (ردیابی) (کشتن) thecodec 0 -- 42،0 -- 0،6 / USR / بن / PHP / صفحه اصلی / thecodec / public_html / ایجاد تنظیمات ثبت / vbenterprisetranslator_seo.php
12490 (ردیابی) (کشتن) thecodec 0 -- 23،5 -- 0،6 / USR / بن / PHP / صفحه اصلی / thecodec / public_html / ایجاد تنظیمات ثبت / vbenterprisetranslator_seo.php
12484 (ردیابی) (کشتن) thecodec 0 -- 11،7 -- 0،6 / USR / بن / PHP / صفحه اصلی / thecodec / public_html / ایجاد تنظیمات ثبت / vbenterprisetranslator_seo.php
20732 (ردیابی) (کشتن) مای 0 -- 1،8 -- 6،2 مسیر / usr / sbin پیدا / mysqld -- basedir = / -- datadir = مسیر / var / معاونت / مای -- کاربر = مای -- PID فایل = / ور / معاونت / مای / server.thecodecage.com.pid -- جست و خیز ، خارجی ، قفل کردن --
من 4 پردازنده و آن کشتن روی سایت خودم تهیه کنم در حال حاضر که آن را نمی تونم ترجمه! ، من از کار افتاده نیمی از ترجمه و هنوز هم این مسئله!
آیا کسی می تواند کمک کند؟